ORGAN BAĞIŞI VE DİYABET HAFTASI’NDA VATANDAŞLARIN ŞEKERİ ÖLÇÜLDÜ

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde yapılan etkinlikte ‘Organ Bağışı ve diyabet Haftası’ münasebeti ile Perşembe pazarında vatandaşların şekerleri ölçüldü, organ bağışı ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.


Yaşam 3.11.2022 22:37:00 0
ORGAN BAĞIŞI VE DİYABET HAFTASI’NDA  VATANDAŞLARIN ŞEKERİ ÖLÇÜLDÜ

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde yapılan etkinlikte ‘Organ Bağışı ve diyabet Haftası’ münasebeti ile  Perşembe pazarında vatandaşların şekerleri ölçüldü, organ bağışı ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. 
Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin düzenlemiş olduğu Organ Bağışı ve Diyabet haftası dolayısıyla belediye binası önünde halkın şeker ölçümü yapılarak kan şekeri düzeyi yüksek çıkan kişilerin dahiliye polikliniğine yönlendirilmesi yapıldı. Organ bağışı ve diyabet konusunda bilgilendirmeler yapılarak halka Eğirdir  elması  ikramında bulunuldu.
Yapılan programa Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Hastane Başhekimi Dr. Semih Gürler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gün boyunca vatandaşların şeker ölçümü yapıldı, organ bağışı ile ilgili bilgilendirmeler gerçekleşti. 
Eğirdir halkı yapılan etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek yetkililere teşekkür ettiler.


İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu
Tarihi bisiklet turunda 6. gün Tarihi bisiklet turunda 6. gün
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti