Organize oluyorlar! Vatandaşlardan Süleyman Soylu için gece yarısı protestosu!


Siyaset 12.04.2020 23:42:00 0
Organize oluyorlar! Vatandaşlardan Süleyman Soylu için gece yarısı protestosu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa ettiğini açıklamasının ardından yer yerinden oynadı. Vatandaşlar Bakan Soylu'ya destek verirken istifa etmesine itiraz etti.

Sosyal medyada organize olan vatandaşlar, Soylu'nun istifasını kabul etmeyerek bir protesto gösterisi düzenleyecek.

Vatandaşlar, Süleyman Soylu için saat 00.00'da balkonlara çıkacak.

Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı Isparta’da kapılarını açtı TOBB Isparta Kadın Girişimciler Kurulu tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı, Barida Hotels’de ziyaretçileriyle buluştu. Etkinlik, 14 Aralık 2025’e kadar devam edecek.
Başkan Hatice Sekmen, İlçe ve Kırsalda Sorunları Hızla Çözüyor İbradı Belediyesi Fen İşleri ekipleri, İbradı–Üzümdere yolunda bozulan bölgelerde bakım ve yama çalışmalarını tamamlayarak ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirdi.
Antalya'da 13 Bin Marulla Türk Bayrağı Antalya’da çiftçiler, 13 bin marul fidesiyle tarlada dev bir Türk bayrağı deseni oluşturarak hem üretime hem de milli değerlere dikkat çekti.
Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı Isparta SMMMO’nun düzenlediği seminerde sahte belge kullanımı ve yeni nesil dijital denetim sistemi “Kurgan” hakkında meslek mensuplarına kapsamlı bilgiler aktarıldı. Seminer, yoğun katılım ve uzman sunumlarıyla dikkat çekti.
“Yenişehirlioğlu’ndan Şükrü Başkana Övgü” 8. Isparta Kitap Fuarı’na katılmak üzere şehre gelen AK Parti Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili, Yazar ve Aktör Bahadır Yenişehirlioğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.