Orhaneli çiftçisine vişne fidanları dağıtıldı

Bursanın Orhaneli ilçesinde Bursa İli Hayvancılı Geliştirme Birliği (HAGEL)nin katkılarıyla hayata geçirilen Vişne Fidanı Dağıtım Projesinde, 30 çiftçiye 120şer adet Kütahya çeşidi vişne fidanı verildi.


Gündem 11.04.2021 10:30:00 0
Orhaneli çiftçisine vişne fidanları dağıtıldı

BURSA (İGFA) - Bursada Orhaneli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Fadıl ve Sırıl Mahallelerinde uygulanmak üzere hazırlanan "Vişne Fidanı Dağıtım Projesi" İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce uygun bulundu. Kısa adı HAGEL olan Bursa İli Hayvancılığı Geliştirme Birliği desteği ile hayata geçirilen projenin fidan dağıtım töreni gerçekleştirildi. 

Orhanelinin Fadıl Mahallesinde gerçekleşen törene Orhaneli Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü Yardımcısı Erdoğan Ceylan, Orhaneli Belediyesi Başkan Yardımcısı Salim Aktürk, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim Şube Müdürü Ömer Doğan, Orhaneli İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili İsmail Kaya ve HAGEL yetkilileri ile bölge çiftçileri katıldı. Programda, 30 çiftçimize 120’şer adet Kütahya çeşidi vişne fidanı verildi.  


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı