Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey Isparta Bölge Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey bir dizi inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Isparta Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.


Gündem 16.11.2022 22:02:00 0
Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey Isparta Bölge Müdürlüğünü Ziyaret Etti
Genel Müdür Karacabey, Isparta Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş, Bölge Müdür Yardımcısı Tahsin Etli, Isparta İşletme Müdürü Zafer Korkmaz ve Teknik elemanlar karşıladı. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal’ ı Bölge Müdürü Rifat Ataş ve beraberindeki heyet ile ziyaret eden Genel Müdür Bekir Karacabey, ziyaret sonrası Bölge Müdürlüğünde yapımı devam eden inşaatlarda incelemelerde bulunarak proje üzerinden değerlendirmelerde bulundu. Yangın Harekat Merkezi, Bölge Müdürlüğü yemekhanesi tamiratı ve Isparta Orman İşletme Müdürlüğü İdari binası inşaatını yerinde inceledi. Çalışmaların istenilen standartlarda tamamlanabilmesi için gerekli her türlü tedbirlerin alınmasını istedi.
Yapım aşamaları devam eden inşaat alanlarını gezen ve Bölge Müdürü Rifat Ataş’tan detaylı bilgi alan Genel Müdür Bekir Karacabey emeği geçen herkese teşekkür etti.

Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!