Osmangazi ve Balkanlar arasında köprü

Osmangazi Belediyesi Balkan coğrafyasında yer alan Kuzey Makedonyanın Gostivar kentine yapılacak olan parka malzeme desteği gönderdi.


Gündem 29.09.2021 16:00:00 0
Osmangazi ve Balkanlar arasında köprü

BURSA(İGFA)- Osmangazi Belediyesi gönülden bağlı olduğu Balkan coğrafyasının kültürel ve sosyal etkinliklerinde ihtiyaçlarının karşılanmasına destek oluyor. Osmangazi Belediye Başkanı  Mustafa Dündar, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Yürütme Kurulu ile Gostivar'ı ziyaret ederek, hibe edilen park ve bahçe mobilyalarını Gostivar Belediye Başkanı Arben Taravari’ye teslim etti.

Başkan Taravari yapılan yardım için çok teşekkür ederek, “Gostivar’daki parka katkı sağlayan Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar ve çalışma arkadaşlarına, tüm Gostivar halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle tüm Bursa’ya selamlarını iletiyorum” dedi. 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bursa’da çok sayıda Gostivarlı hemşehrimiz yaşıyor. Buraya gelirken, hemşehrilerimizin bir hediyesini getirmek istedik ve buradaki parka mobilyaları hediye ediyoruz. Bu bölgeyle dostluğumuzun, ilişkilerimizin güçlü kalması adına bu hizmetleri önemsiyoruz. Balkan coğrafyasında birçok sosyal ve kültürel etkinlik düzenleyerek, bu topraklardaki kardeşlik bağlarımızı güçlü tutuyoruz. Bursa’dan selam getirdik, buradaki güzellikleri de Bursa’da anlatacağız” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Basketbolda Bursa derbisi heyecanı Basketbolda Bursa derbisi heyecanı
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı