Gündem

Gündem Haberleri

Otizmli bireylerden lezzetli menü

Hazır yemek sektörünün önde gelen şirketlerinden Referans Grup, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde yaptığı etkinlikle fark oluşturdu.


Gündem 4.04.2021 13:30:00 0
Otizmli bireylerden lezzetli menü
BURSA (İGFA) - Referans Grup, Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi (KALDER) ve Renk Otizm Derneği işbirliğinde düzenlenen etkinlikte, kurum temsilcileri otizm bireyler ve anneleri ile yemek yapma etkinliğinde bir araya geldi.

Referans Grup’un Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesisinde yer alan Referans Akademi’de koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen etkinlikte, otizmli bireyler hünerlerini sergiledi.

Referans Catering Yönetim Kurulu Üyesi Feray Uzunçayır ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, KALDER Bursa Şubesi YK Başkanı Emin Direkçi, Denetleme Kurulu Başkanı Esin Berker ve Genel Sekreter Aykan Kurkur ile Renk Otizm Derneği Başkanı Ferhan Özvatan otizmli bireylerle birlikte yemek yaptı. Referans Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yarar’ın da eşlik ettiği etkinlikte otizmli bireyler, hem yemek yapmayı öğrendi, hem de eğlenceli vakit geçirdiler.

Etkinlikte, otizmli bireyler, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliğine katıldığı için Referans Catering Yönetim Kurulu Üyesi Feray Uzunçayır’a, KALDER Bursa Şubesi YK Başkanı Emin Direkçi’ye ve Renk Otizm Derneği Başkanı Ferhan Özvatan’a sertifika takdim ettiler.


Borcunuzu ödemek için dolandırıcıların tuzağına düşmeyin Borcunuzu ödemek için dolandırıcıların tuzağına düşmeyin
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Başkan Palancıoğlu AK Parti Melikgazi ilçe teşkilatı ile iftarda buluştu Başkan Palancıoğlu AK Parti Melikgazi ilçe teşkilatı ile iftarda buluştu
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor