OTOGAR AVM’Sİ İÇİN ISPARTA'LI YATIRIMCILARA ÇAĞRI


Gündem 6.01.2020 16:09:00 0
OTOGAR AVM’Sİ İÇİN ISPARTA

Belediye Başkanı Başdeğirmen, Çünür’deki Yeni Otogar Projesi içerisinde yer alan alışveriş merkezinin yap-işlet-devret modeli ile yapılabileceğini söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye meclisine Yeni Otogar Projesi ile ilgili bilgilendirme yaparken projenin alışveriş merkezi kısmı ile ilgili yatırımcılara çağrıda bulundu. Projenin 2 etapta tamamlanacağını kaydeden Başdeğirmen, “otogarı hemen ihaleye çıkıp, yapacağız. AVM kısmı ile ilgili Isparta'mızın yatırımcıları arkadaşlarımızın tekliflerine açığız. Yap-işlet-devret modeli ile yapabiliriz. Bu konuda çalışma yapacak arkadaşlarımıza ihtiyacımız var” dedi.

İYİ Partili Mustafa Dülgerbaki, otogar kısmının yapılırken AVM kısmının da Belediye tarafından yapılıp-yapılamayacağını sorması üzerine Başkan Başdeğirmen, “sadece kulenin tamamlanması için 15 milyon TL paraya ihtiyaç var. Çatı kısımlarını zaten kapacağız. Bazı sorunlu yerlerini yaparız ama oranın ticari olarak değerlendirilmesi gerekiyor. Onun için yatırımcı, girişimci arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Siz meclis üyelerimizden de çevrenizdeki arkadaşlara tavsiye etmenizi istiyorum” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü