Otopark'taki kamu zararı ne olacak?


Siyaset 4.02.2020 19:31:00 0
Otopark

İyi Partili Ramazan Kabalak Sordu; Otopark'taki kamu zararı ne olacak?

Isparta Belediye Meclisinde görüşülen Belediye önü katlı otoparkıyla ilgili olarak söz alan İy Partili Ramazan Kabalak, Otoparkı yapan geçmiş yönetimden dolayısıyla Yusuf Ziya Günaydın'dan kamu zararıyla ilgili hesap sorulup sorulmayacağını gündeme getirince meclis karıştı, işte o anlar..

Biber fiyatıyla oynayan markete 1,8 milyonluk yaptırım Ticaret Bakanlığı, bedelini düşük beyan ettiği biberi fahiş fiyattan sattığı belirlenen bir markete 1 milyon 806 bin 170 lira idari para cezası uygulanacağını duyurdu.
CHP’li belediye başkanı iki sevgilisinden biri oğlan 21 yaşındaki genç kızla otel odasında basıldı Uşak Belediyesi’ne yönelik yürütülen yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında, aralarında Belediye Başkanı’nın da bulunduğu toplam 11 kişi gözaltına alındı.
Isparta’da kuzu göbeği sezonu başladı Isparta’da doğanın uyanışıyla birlikte, bölge halkının büyük ilgi gösterdiği kuzu göbeği mantarı sezonu başladı.
Başkan Yıldırım 11 vatandaşa daha tapularını teslim etti Yıllardır süren mülkiyet sorunu adım adım çözülüyor, vatandaşlar tapularına kavuşuyor.
Itso üyelerine e-ticaret eğitimi Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, iş dünyasına yönelik eğitim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, e-ticaret alanına adım atmak ve mevcut faaliyetlerini geliştirmek isteyen girişimci ve işletmelere yönelik “Sıfırdan E-Ticarete” başlıklı