ÖZÇELİK: ARALIK AYI SÜT DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR


Gündem 17.04.2020 20:41:00 0
ÖZÇELİK: ARALIK AYI SÜT DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

ARALIK AYI SÜT DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR


AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, 2019 Yılı süt desteklemeleri ile ilgili bilgi vererek, kalan ödemelerin de gerçekleşeceğini açıkladı.


“2019 YILI SÜT DESTEKLEME TOPLAMI 58 MİLYON TL”


Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından üreticilerin desteklemelerin devam ettiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ AK Parti Hükümetlerimiz üreticilerimizin yanında olmaya devam ediyor. Burdur’umuzun üreten bir kent. Tarım ve Hayvancılıkta marka olan şehrimizde 2019 yılı Aralık ayında süt üreten İlimizde ki 10.300 kişiye 33.000 ton süt için 4,6 Milyon TL destekleme 17.04.2020 (bugün) akşam saatleri itibari ile Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından hesaplarına yatırılacak. Böylece 2019 yılında Burdur ili olarak üretilen 397.000 ton süt için toplam 58 Milyon TL destekleme alınmış oldu. Aralık ayında Türkiye’de destekleme alan 730 bin ton sütün %4,5’ini Burdur ili üretti. Yine toplam TÜRKİYE’de dağıtılan 98 milyon desteğin 4,7’sini almış olduk. Burdur’umuzda üreticilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” Açıklamasında bulundular.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası
Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu