Siyaset

Siyaset Haberleri

ÖZÇELİK HERYERDE


Siyaset 24.08.2020 01:29:00 0
ÖZÇELİK HERYERDE

Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Katip üyesi Ak Parti Burdur milletvekili Bayram Özçelik, Meclisin tatile girmesiyle soluğu yine Burdur'da aldı.

Ankara'daki çalışmalarından fırsat bulur bulmaz zamanını memleketi Burdur'da geçiren Milletvekili Özçelik, yanında İl Başkanı Volkan Mengi, merkez ilçe başkanı Hüseyin Okan, il genel meclis başkanı Murat Akbıyık ve teşkilat ile beraber Burdur'da sürekli vatandaşla iç içe zaman geçiriyorlar. Burdur'luların düğünlerini, cenazelerine ve diğer etkinliklerine davetli davetsiz katılım sağlayarak vatandaşın yanında olduklarını her zaman gösteriyorlar. Vatandaşın, esnafın, bürokratın sorun ve taleplerini yerinde dinleyerek çözüm noktasında kendilerine yardımcı oluyorlar. Burdur'un Bayramı lakabını hakkıyla yerine getiren Milletvekili Özçelik, halkın sevgisini kazanmaya devam ediyor...

Alanya’da çevre ve gürültü ihlallerine rekor cezalar Alanya’da 2026 yılıyla birlikte çevreyi kirleten, gürültü yaparak huzuru bozan ve trafik kaynaklı hava kirliliğine neden olanlara uygulanacak idari para cezaları ciddi oranda artırıldı.
Emlak vergisinde yeni dönem: Cadde ve sokak bazlı yüksek artışlar geliyor Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan tebliğle emlak vergisinin uygulanmasına ilişkin önemli düzenlemeler yapıldı. Yeni cadde ve sokaklarda iki kat sınırı uygulanmayacak, 2026’dan itibaren ise artışlar yeniden değerleme o
Isparta’da Futbola Kar Engeli Isparta genelinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle bugün oynanması planlanan U14 ve U16 futbol müsabakaları, olumsuz hava şartları ve saha koşulları gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi.
Tarım işçileri için 2026 yevmiye tavsiyesi açıklandı Silifke Tüm Tarım Çalışanları ve Çavuşları Derneği, 2026 yılına ilişkin tarım ve narenciye işçilerinin yevmiye ücretleri ile servis bedellerini kapsayan tavsiye kararlarını kamuoyuyla paylaştı.
Eğirdir’de Feci Kaza: 2 Genç Hayatını Kaybetti Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı Kırıntı Köyü’nde otomobilin park halindeki kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada 18 yaşındaki sürücü Baran Duman ile Serik’li Lütfi Can Duran yaşamını yitirirken, bir kişi yaralandı.