ÖZÇELİK: HİZMETLERİMİZE HIZLA DEVAM EDECEĞİZ


Siyaset 16.04.2020 21:16:00 0
ÖZÇELİK: HİZMETLERİMİZE HIZLA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, TBMM’den düzenlenen video konferans aracılığı ile Belediye Başkanları ile durum değerlendirmesinde bulundu.

“BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİK, TALEPLERİNİ ANINDA İLETTİK”
Belediyelerimiz Covid19la mücadele de yapmış oldukları çalışmaları ve projeleri ile ilgili değerlendirmeler yaptıklarını belirten AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ ‪Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Biz Bize Yeteriz Türkiyem diyerek başlattığı kampanya ve kendisinin talimatları doğrultusunda AK Belediyelerimizin koronavirüs tedbirleri kapsamındaki çalışmalarını istişare ettik. Burdur’lu hemşehrilerimizin tedbirlere uyarak, yetkililere evlerinde kalarak destek verdikçe aşamayacağımız salgın yoktur. Hemşerilerimize de duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz. Burdur’umuzda Belediyelerimizin Bakanlıklarımızda Genel Müdürlüklerimizde bulunan talepleri ile ilgili Genel Müdürlerimizi ve Bölge Müdürlerimizi arayarak doğrudan görüşmeler gerçekleştirdik. İnşaallah bu süreci hep birlikte atlayacağız. Bizler; sizler için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hayatı normale dönüştürebilmek için devlet-millet el ele dayanışmamız devam edecektir. Burdur’umuz içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süreçte yapılan mücadele çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi. 


Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in TBMM’den düzenlediği video konferansa Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ve Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay katıldı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü