Özçelik: İlimiz İlçemiz ve Köylülerimiz Hüzne Boğuldu


Gündem 24.10.2021 18:07:00 0
Özçelik: İlimiz İlçemiz ve Köylülerimiz Hüzne Boğuldu

TBMM Divan Katip Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, dün akşamsaat 19.30 sıralarında Yeşilova- Burdur Karayolu Harmanlı köyü yakınlarında meydana gelen katliam gibi kazada yaşamını yitirenler için başsağlığı ve yaralılar için geçmiş olsun mesajı yayımladı.. Yaşanan katliam kaza; Yeşilova'dan Burdur istikametine ilerleyen Ahmet Aydoğan (48) yönetimindeki 20 H 3338 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu Yusuf Akın'ın kullandığı 15 NU 680 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kamyon daha sonra karşı yönden gelen Şenol Özalp yönetimindeki 15 LH 660 otomobil ile de kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

BİR AİLE YOK OLDU! 5 ÖLÜ 1 YARALI

Otomobil sürücüsü Şenol Özalp ile araçta bulunan Günaydın Cirit Baş ve oğlu Mehmet Emre Baş olay yerinde, eşi Bayram Baş ile kızı Yağmur Baş ise kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi. Yaralanan traktör sürücüsü Yusuf Akın, sağlık ekiplerince Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

KAMYON ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

Kaza yerinde yaşamını yitiren anne ile oğlunun cenazesi Yeşilova Devlet Hastanesi morguna, kaldırıldıkları hastanelerde yaşamını yitiren Bayram Baş'ın cenazesi Burdur Devlet Hastanesi morguna, kızı Yağmur Baş'ın cenazesi ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi morguna konuldu. Kamyon şoförü Ahmet Aydoğan jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Milletvekili Özçelik Mesajında:

TRAFİK KAZASINDA VEFAT EDEN VATANDAŞLARIMIZA ALLAHTAN RAHMET DİLERİM : 

Dün Akşam Kazanın Olduğu Saatlerden İtibaren İlimiz, İlçemiz ve Köylülerimiz Hüzne Boğuldu. Yeşilova ilçemizde Harmanlı Köyünde  elim bir trafik kazası sonrası yaşamını yitiren Bayırbaşı köyü imamımız Şenol Özalp, Yeşilova Devlet Hastanemizde çalışan Bayram Baş, Eşi ve İki Yavrusunun vefatı bizleri derinden üzmüştür. Vefat eden hemşehrilerimiz Rabbim Rahmetiyle Muamele Eylesin, Mekanlarını Cennet Eylesin. Anne Babalarını Yavrularının Şefatine Nail Eylesin. Ailesi, Akraba ve Dostlarının Başısağolsun.


Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Avcı’dan kritik açıklamalar AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı’nın 7 bölge, 81 il ve 25 ülkede, 52 Televizyon Kanalı ile Ankara’dan ortaklaşa gerçekle
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı