Özçelik: Ormanlarımız yok olmasın!


Gündem 27.07.2020 01:07:00 0
Özçelik: Ormanlarımız yok olmasın!

TBMM Divan Katip üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram ÖZÇELİK, yaz aylarında sık sık meydana gelen orman yangınları ve Bucak Dutalan köyünde çıkan yangın ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Milletvekili Özçelik yaptığı açıklamada, "Dutalan Köyümüzde yaşanan Orman yangını nedeniyle Dutalan’lı vatandaşlarımıza geçmiş olsun Bucak İçinCanla Başla mücadele eden tüm vatandaşlarımıza, Orman ve İtfaiye personellerine şükranlarımı sunuyorum.


Bucak İlçemiz Dutalan Köyümüzde çıkan Orman yangını kontrol altına alındı. Orman yangınında, Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüz, Burdur ve Bucak Orman İşletme Müdürlüğümüz ile çevre illerimizden gelen 1 uçak, 3 helikopter, 4 müdahale aracı, 33 arazöz, 3 dozer, 10 hizmet aracı, Bucak Belediyemizden 3 itfaiye aracı ve 150 personelimiz görev yaptı. Özverili çalışmalarından dolayı personellerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Artan sıcaklar İle birlikte Orman Yangını riski daha da yükseliyor. Lütfen bu konuda hassasiyetle dikkatli olalım. Ormanlarımız yok olmasın!

Mangaldan çıkan yangın 7 hektarlık ormanlık alanı yok etti ...


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü