Özçelik: Ormanlarımız yok olmasın!


Gündem 27.07.2020 01:07:00 0
Özçelik: Ormanlarımız yok olmasın!

TBMM Divan Katip üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram ÖZÇELİK, yaz aylarında sık sık meydana gelen orman yangınları ve Bucak Dutalan köyünde çıkan yangın ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Milletvekili Özçelik yaptığı açıklamada, "Dutalan Köyümüzde yaşanan Orman yangını nedeniyle Dutalan’lı vatandaşlarımıza geçmiş olsun Bucak İçinCanla Başla mücadele eden tüm vatandaşlarımıza, Orman ve İtfaiye personellerine şükranlarımı sunuyorum.


Bucak İlçemiz Dutalan Köyümüzde çıkan Orman yangını kontrol altına alındı. Orman yangınında, Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüz, Burdur ve Bucak Orman İşletme Müdürlüğümüz ile çevre illerimizden gelen 1 uçak, 3 helikopter, 4 müdahale aracı, 33 arazöz, 3 dozer, 10 hizmet aracı, Bucak Belediyemizden 3 itfaiye aracı ve 150 personelimiz görev yaptı. Özverili çalışmalarından dolayı personellerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Artan sıcaklar İle birlikte Orman Yangını riski daha da yükseliyor. Lütfen bu konuda hassasiyetle dikkatli olalım. Ormanlarımız yok olmasın!

Mangaldan çıkan yangın 7 hektarlık ormanlık alanı yok etti ...

Vali Erin: Aşağıyaylebel’e Mesire Alanı Müjdesi Isparta Valisi Erin Aşağıyaylebel’de Vatandaşlarla Buluştu: Mesire Alanı Çalışmaları Başlıyor
“Sütçüler, Doğasını Bozmadan Büyüyor” Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, ilçenin doğal mirasını koruyarak hizmet ürettiklerini anlattı
Kırsala yatırım sürüyor: Yakaören’e gasilhane desteği Başkan Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla Yakaören Köyü’ndeki gasilhane inşaatına kum ve fayans desteği sağlandı; köy halkı hizmetten büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.
Ayşe Anne’nin Kapısında Devlet Şefkati Isparta Valisi Abdullah Erin, Sütçüler Aşağıyaylabel’de şehit Dursun Yavaş’ın 93 yaşındaki annesi Ayşe Yavaş’ı ziyaret ederek hem hayır duasını aldı hem de taziye dileklerini yineledi.
Isparta’da Çocukların Güvenliği İçin Şehir Genelinde Sıkı Denetim Isparta’da okul önleri ve yoğun kullanılan alanlarda yapılan geniş kapsamlı asayiş uygulamasında, öğrencilerin güvenliği için servislerden metruk binalara kadar birçok nokta denetlendi. Emniyet, huzur uygulamalarının süreceğini aç