Özçelik: Ormanlarımız yok olmasın!


Gündem 27.07.2020 01:07:00 0
Özçelik: Ormanlarımız yok olmasın!

TBMM Divan Katip üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram ÖZÇELİK, yaz aylarında sık sık meydana gelen orman yangınları ve Bucak Dutalan köyünde çıkan yangın ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Milletvekili Özçelik yaptığı açıklamada, "Dutalan Köyümüzde yaşanan Orman yangını nedeniyle Dutalan’lı vatandaşlarımıza geçmiş olsun Bucak İçinCanla Başla mücadele eden tüm vatandaşlarımıza, Orman ve İtfaiye personellerine şükranlarımı sunuyorum.


Bucak İlçemiz Dutalan Köyümüzde çıkan Orman yangını kontrol altına alındı. Orman yangınında, Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüz, Burdur ve Bucak Orman İşletme Müdürlüğümüz ile çevre illerimizden gelen 1 uçak, 3 helikopter, 4 müdahale aracı, 33 arazöz, 3 dozer, 10 hizmet aracı, Bucak Belediyemizden 3 itfaiye aracı ve 150 personelimiz görev yaptı. Özverili çalışmalarından dolayı personellerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Artan sıcaklar İle birlikte Orman Yangını riski daha da yükseliyor. Lütfen bu konuda hassasiyetle dikkatli olalım. Ormanlarımız yok olmasın!

Mangaldan çıkan yangın 7 hektarlık ormanlık alanı yok etti ...

Vali Erin: Yağış sonrası barınakları inceledi Isparta Valisi Abdullah Erin, aşırı yağışların ardından Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yürütülen iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, özveriyle görev yapan personele teşekkür etti.
Hoyran’da Acı Son: Balık Tutarken Hayatını Kaybetti Isparta Eğirdir Gölü’nde balık tutmak için tekneyle açılan 64 yaşındaki Tevfik Elmas, dengesini kaybederek suya düştü. Ekiplerin çalışması sonucu Elmas’ın cansız bedenine ulaşıldı.
Vali Hulusi Şahin Kriz Masasında: Antalya’da Sel Seferberliği Yoğun yağış ve fırtınanın etkili olduğu Antalya’da taşkın riskine karşı tüm kurumlar alarma geçti.
SENA NUR AYDIN MİMARLIK OFİSİ HİZMETE AÇILDI Sena Nur Aydın Mimarlık Ofisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken, çok sayıda davetli törene katıldı.
Memurlara yılda 2 kez ikramiye teklifi TBMM'de TBMM gündemine taşınan yeni bir kanun teklifi, devlet memurları için önemli bir ek gelir kapısı aralıyor. Kamu görevlilerine yılda iki kez, net asgari ücret tutarında "tatil ikramiyesi" verilmesini öngören düzenleme, yasalaşması h