ÖZÇELİK: “TIBBI MALZEME TEMİNLERİ TAMAMLANDI”


Sağlık 4.04.2020 18:52:00 0
ÖZÇELİK: “TIBBI MALZEME TEMİNLERİ TAMAMLANDI”

SAĞLIK BAKANLIĞIMIZDAN BURDURDAKİ HASTANELERİMİZE COVİD 19 MALZEME TAKVİLERİ YAPILDI 


AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Covid19’la mücadelede yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulundular. 

“TIBBI MALZEME TEMİNLERİ TAMAMLANDI”
Covid 19 mücadele kapsamında alınan sağlık tedbirleri kapsamında tıbbi malzeme teminlerinin gerçekleştirildiğini belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “İlimize Covid 19 mücadele ve Sağlık Tedbirleri çerçevesinde el dezenfektanı, koruyucu tulum 6260 Adet, tıbbi maske 172.000,önlük 690,koruyucu gözlük 1082,eldiven 250.000  ve N95/FFP2 medikal maske 42.150 Adet ,FFP2/N99 medikal maske ve Covid19 hızlı tanı KİT’i Sağlık Bakanlığımız tarafından gönderilmiş olup, Sağlık İl Müdürlüğümüzde hastanelerimize ulaşmıştır.” Şeklinde açıklamada bulundular. 

“İLİMİZDE İKİ PANDEMİ HASTANESİ BULUNUYOR”
Burdur ilinde iki pandemi hastanesi bulunduğunu ve hastanelerde tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Sağlık Bakanlığımız tarafından Pandemi Hastanesi olarak Burdur Devlet ve Bucak Devlet Hastanelerimiz ilan edilmiş olup, Bu Hastanelerimizde İzole Odaları, Salgın Vakalarına Komple Ayrılan Yoğun Yatak Servisleri hazır hale getirilmiştir. Burdur, Bucak, Gölhisar ve Yeşilova Hastanelerimizde Ventilatörler, Monitörler hazır hale getirilmiştir durumdadır.  Gerekli görülürse Pandemi Hastanesi olarak hazırlanan Gölhisar Hastanemizde devreye alınacaktır. İnşaallah olmaz ama kriz durumunda hangi hastanemizde tek kişilik odalara anında dönüştürülecek, Nitelikli odalara çevrilecektir. Yine gerekli görülürse %10 Kapasite artırıma geçilebilecek şekilde tüm hazırlıklar Başhekimlerimiz, Hastane İdare Personellerimiz, Doktorlarımız ve Sağlık Çalışanlarımızın katkı ve destekleriyle gerçekleştirilecektir.” Açıklamasını yaptılar. 

“HIZLI TANI KİTLERİ BURDUR’DA”
Sağlık Bakanlığının hızlı tanı kitlerinden Burdur İline de gönderildiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “İlimizde Pandemi sürecinde toplam sağlık çalışanı mevcudumuz 1551 olup, Sağlıkta çalışanlarla beraber 3380 çalışanla beraber hizmet üretilmeye gayret gösterilecektir. Sağlık Bakanlığımızdan son gelenlerle beraber 1250 hızlı tanı KİT’i Sağlık Müdürlüğümüzden hastanelerimize paylaştırılmıştır. Başta Sayın Valimiz olmak üzere İl Hıfzıssıhha Kurulu Kurumları, Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Çalışanları, Hastane Çalışanları, Vefa Destek Grupları ve Tüm Kamu Kurumlarımız Yoğun bir Çalışma içerisinde Bulunulmaktadır.” Dediler. 

“YETKİLİLERİN UYARILARINA DİKKATE ALALIM EVDE KALALIM”
Burdurlu vatandaşların mecburi durumlar dışında evde kalmaları için de çağrıda bulunan Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Paniğe kapılmadan devletimizin ve ilgililerin uyarılarını dikkate alarak kurallara uyalım. Bir süre daha evde kalalım. Birlik ve beraberlik içinde bu salgını da atlayacağız. Ülkemiz ve Burdur’umuz bu virüsü baş edecek güce ve sağlık altyapısına sahiptir. Sizlere güveniyoruz. Çıkmak zorunda değilsen, *‘Evde Kal Burdur’um*’” dediler.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği
Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ? Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ?
İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı