Gündem

Gündem Haberleri

Özçelik'ten 10 Kasım

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84’üncü yıldönümü münasebetiyle anma mesajı yayınladı.


Gündem 9.11.2022 19:10:00 0
Özçelik
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, “Bugün, ülke ve millet olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda daima ileriye bakıyor, tarihimizden, medeniyetimizden ve yüce milletimizden aldığımız güçle; gelişerek, yenilenerek, yılmadan, yorulmadan, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
 
Milletvekili Bayram Özçelik “ Her taraftan haince kuşatılan vatan toprağına bağlılığı çaresiz bırakılmak istenmiş Türk Milletine olan inancıyla Milli Mücadele'yi başlatan ve vatan toprağı tamamıyla temizlenene kadar bu eşsiz mücadelenin öncülüğünü yapan Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 84. yıl dönümünde rahmetle ve şükranla anıyoruz.
 
Türk Milleti, ülkemizin bütünlüğüne kasteden, cennet vatanımızı bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan "Milli Mücadele Ruhu" ile zafere ulaşılmış ve Dünya'da bir milletin yeniden doğuşuna en iyi örnek olmuştur.
 
Aziz milletimizin tüm fertleriyle, eşsiz fedakarlığıyla topyekûn bir mücadele verdiği Kurtuluş Savaşını zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizden aldığı güçle büyük başarılara imza atmış, üstün askeri yönetimi ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan olarak dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir Aziz milletimizin ve tüm dünyanın takdirine mahzar olmuş bir lider olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlamalı, milli irade aşığı bir şahsiyet, bir insan olarak gençlerimize ve çocuklarımıza anlatmalı; yaşanan zorlukları ve verilen eşsiz mücadeleyi unutmadan, birlik ve beraberlik içinde istikbal yolunda yakılan meşaleyi yeni nesillere emanet etmeliyiz. Milletimiz şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin fedakârlıklarıyla savunulan bu vatan ve bayrağı sonsuza kadar korumaya kararlıdır.
Türkiye Cumhuriyeti, geçmişinden aldığı güçle tüm engelleme teşebbüslerine rağmen sağlam adımlarla ilerlemeyi ve büyümeyi sürdürmektedir.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, emin adımlarla Cumhuriyet’in 100. Yılına yürümektedir.  Gazi’nin işaret ettiği bağımsız,  her alanda kendi kendine yetebilen bir Türkiye’yi inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Özçelik “ Bu duygu ve düşüncelerle daha güçlü ve daha büyük Türkiye'ye istikrarlı ve sağlam adımlarla yürümeye devam ederken istiklal ve istikbalimizi herşeyin üzerinde tutarak sahip çıkan başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve Rahmet-i Rahman'a kavuşan gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." dedi. 


ISPARTA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ERTUĞRUL OLDU 31 Mart yerel seçimlerin ardından İl Genel Meclisimizin 25. Dönem 2024 yılı Nisan Ayı 1. Birleşimine seçilen İl Genel Meclis Üyeleri, 24.Dönem İl Genel Meclis Başkanı Serkan KESKİN, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Av. Abdullah
Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla