Özçelik'ten 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı


Sağlık 14.03.2020 11:05:00 0
Özçelik

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Sağlık hizmetlerinin sunulmasında fedakarca çalışan, kıymetli hekimlerin, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladığını söyledi.
Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, "Vatandaşlarımıza hak ettikleri sağlık hizmetlerini en etkin şekilde sunmayı Ak Parti hükümetimiz asli vazifelerinden biri olarak görmektedir. Bu vazifeyi ifa noktasında üzerlerine düşen sorumlulukları hakkıyla yerine getiren kıymetli hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” Dedi. Milletvekili Bayram  Özçelik Mesajında "Ülkemizin sağlık alanında yakaladığı uluslararası başarılar ve gerçekleştirdiği ilkler, bize bu alanda sürekli artan bir itibar kazandırmıştır. Hiç şüphesiz ki ülke olarak elde edilen bu başarılar, sağlık çalışanlarımızla birlikte elde ettiğimiz başarılardır. Geçtiğimiz 18 yıl boyunca, sağlık alanında hizmet alanları ve hizmet verenleri her bakımdan daha yüksek standartlara kavuşturmak için hükümetimiz ciddi reformları hayata geçirdi ve tüm dünyanın takdirini kazanan Sağlıkta Dönüşüm Programı'nı büyük bir başarıyla uyguladı. Hayata geçirilen Şehir Hastaneleri  ile her bir vatandaşımız tam teşekküllü sağlık merkezlerine ulaşımını ve eksiksiz bir şekilde sağlık hizmetlerine kavuşmasını sağlandı. İlerleyen yıllarda da 2023 vizyonumuz çerçevesinde yeni çalışmalar ile hem vatandaşımızın sağlık ihtiyacını karşılamaya, hem de sağlık çalışanlarının haklarını iyileştirmeye yönelik daha güçlü adımlar atacağız. Tüm dünyanın yakından takip ettiği ve her alanda dünyanın gelişmiş ülkeleriyle boy ölçüşecek seviyede olan Türkiye, sağlık alanında da ne kadar ileride olduğunu yaptığı başarılı çalışmalarla ve önemli yatırımlarla birlikte sunulan sağlık hizmetlerinde kanıtlamıştır. Bu başarıda başta hekimlerimiz olmak üzere sağlık çalışanlarının da büyük emeği vardır. Bu duygu ve düşüncelerle "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturuyla Ülkemizin her köşesinde insan sağlığı için fedakarca hizmet eden, karşılaştığı türlü güçlüklere rağmen vatandaşlarımızın sağlık sorunlarına yönelik insan üstü gayret gösteren hekimlerimizin, hemşirelerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor. Hizmetleri için şükran ve sevgilerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası
Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu