Gündem

Gündem Haberleri

Özçelik'ten 29 Ekim Mesaji


Gündem 28.10.2019 22:21:00 0
Özçelik

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik’in, Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

 


AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, “Milletimizin vermiş olduğu destek ile Cumhuriyetimizin kazanımlarını koruyarak ve demokrasimizi daha da geliştirerek büyümeye, kalkınmaya, üretmeye, bölgemizin istikrarına ve barışına katkı vermeye devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Bayram Özçelik, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 96’ıncı Yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Cumhuriyet Bayramını kutlayan Milletvekili Özçelik’in mesajı şöyle: “Yüce Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık için verdiği Kurtuluş Savaşı mücadelesini taçlandıran Cumhuriyetin ilanının 96. kuruluş yıldönümünü, büyük bir gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.

 


29 Ekim 1923'te Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması, ülkemizin tarihinde çok önemli bir dönüm noktasını oluşturmaktadır.  Büyük özverilerle yürütülen bağımsızlık mücadelemizin sonunda milletin iradesini esas alan, milletin iradesini temsil eden Cumhuriyet rejimine geçilmiştir. Böylece milletimiz kendi geleceğini ve kaderini bizzat kendisinin belirlediği bir yönetim şekline kavuşmuştur. Aziz milletimiz, aradan geçen 96 yıla rağmen vatanına ve bayrağına olan aşkından, devletine olan bağlılığından hiçbir şey kaybetmediğini, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi, Cumhuriyetin en temel değeri olan milli hakimiyete yönelen alçak saldırıya karşı koyarak bütün dünyaya bir kez daha göstermiştir.  Milletimizin içindeki bu aşk ve bağlılık olduğu sürece, birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, vatanımıza, istiklalimize, geleceğimize kast eden hiçbir saldırı asla başarılı olamayacaktır.  

 


Değerli hemşehrilerim, 17 Yıldır Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Hükümetlerimiz döneminde eğitim, sağlık, ulaşım, sanayi, ekonomi ve teknoloji gibi her alanda hayata geçirdiğimiz dev atılımlarla, istikametimizi hep daha ileriye, gelecek hedeflere çevirdik. Demokrasimizi geliştirdik, hak ve özgürlükleri genişlettik, ekonomimizi güçlendirdik. Yine Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizi koyduk ve her türlü engellemeye rağmen icraatlarımızı bir bir hayata geçiriyoruz. Milletimizin vermiş olduğu destek ile Cumhuriyetimizin kazanımlarını koruyarak ve demokrasimizi daha da geliştirerek büyümeye, kalkınmaya, üretmeye, bölgemizin istikrarına ve barışına katkı vermeye devam edeceğiz.

 

Ülkemize karşı oynanan tüm oyunlara karşı Türkiye Cumhuriyeti, kahraman ordusu ve aziz milleti ile dimdik ayakta duruyor. Suriye iç savaşını fırsat bilerek güney sınırımızda terör devleti kurmaya çalışanlar bugün ağır bir yenilgi almış durumdalar. Fırat Kalkanı Harekâtı ile terör örgütü DEAŞ, Zeytin Dalı Harekatı ve Barış Pınarı Harekatı ile de terör örgütü PKK/ YPG'ye ağır darbeler indiren, terör devleti projesini boşa çıkarılmıştır.

 

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, kahraman Türk ordusu ve ordusunun yanında duran milletimizle beraber, hem masada hemde sahada yine büyük bir zafer elde etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz ve necip milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en samimi duygularımla tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemiz, varlığımız ve bağımsızlığımız için mücadele eden bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.” ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü