ÖZÇELİK'TEN BİR MÜJDEDE DİŞ HİKİMLİĞİ ÖĞRENCİLERİNE

TBMM Başkanlık divan katip üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili BAYRAM Özçelik, Burdur'da herkese, her mesleğe müjdeler vermeye devam ediyor...


Siyaset 27.10.2022 00:40:00 0
ÖZÇELİK

TBMM Başkanlık divan katip üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili BAYRAM Özçelik, Burdur'da herkese, her mesleğe müjdeler vermeye devam ediyor...

Özçelik, Sağlık Bakanı Fahettin Koca ile Yaptığı Görüşmeler Neticesinde Sağlanan Diş Hekimliği Son Sınıf Öğrencilerine Asgari Ücret Miktarı Ödeme Yapılması Girişimi netice verdi. Özçelik, müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu:

İŞTE O PAYLAŞIM:

DİŞ HEKİMİ FAKÜLTESİ 5. SINIF ÖĞRENCİSİ MESLEKTAŞLARIMA MÜJDEMİZ VAR: Sağlık Bakanımız İle Görüşmelerimizde Her Defasında Gündeme Getirdiğimiz Son Sınıf Öğrencilerimize Asgari Ücret Miktarı Ödeme Yapılması. CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın Talimatları ile Bugün TBMM Genel Kurulunda 9. Madde Biraz Önce Kabul Edildi. Meslektaş Öğrencilerimize Hayırlı Olsun.

Bir yazı görseli olabilir

Bir yazı görseli olabilir


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı