ÖZÇELİK'TEN CHP'YE BELGELERLE DENİZ GEZMİŞ SORUSU


Siyaset 7.05.2020 03:20:00 0
ÖZÇELİK

TBMM DİVAN KATİP ÜYESİ AK PAARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ NAYRAM ÖZÇELİK: DENİZ GEZMİŞ’İ HEM ASTIRACAKSINIZ HEMDE ANACAKSINIZ, NASIL BİR CAMBAZLIK BU:
Yıl 1972, mahkemenin idam kararı Meclis’e sunulur. Kabul için idama evet diyen Adalet Partisi Mv sayısı yetmez ve eksik olan sayı 28 CHP Mv oyu İle Tamamlanır.

24 Nisan 1972 tarihinde yapılan görüşmelerde Deniz Gezmiş’in asılması için 144 CHP’li vekilden 28'i “Evet” 47'si “Hayır”, 2'si çekimser oy vermiş. 67 CHP'li vekil ise görüşmelere katılmamış (Niye?)
BELGELERE İYİCE BAKIN CHP’liler.

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.

Davraz Kapalı Pazar Alanına 1.2 MW’lik GES Başkan Başdeğirmen: “Güneşten gelen gelir geleceğimize yatırım oluyor”
Burdur Cumhuriyet meydanı’nda “1 şehir 3 proje” lansmanı yapıldı Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda dönüşüm başlıyor: “1 Şehir 3 Proje” ile Burdur’un kalbi, sosyal yaşamı canlandıran, ticareti güçlendiren ve otopark sorununa kalıcı çözüm sunan yeni projelerle yeniden şekilleniyor.
TİMBİR Üyelerine Müjde: Özel Anadolu Hastaneleri ile İndirim Protokolü İmzalandı Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), üyelerinin sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesi adına Özel Anadolu Hastaneleri ile kapsamlı bir indirim protokolüne imza attı.
Zabun’dan Halıcı’ya Sert Yanıt: “Bu Aziz Millet Kervanı Ters Döndürmez” CHP’li Halıcı’nın basın toplantısında kullandığı ifadeler tartışma yaratırken, AK Parti Milletvekili Zabun’dan dikkat çeken bir yanıt geldi: “Bu aziz millet kervanı ters döndürmez.”
Kepez Belediyesi’nde mobil yemek uygulaması hayata geçti Kepez Belediyesi, uygun fiyatlı, sağlıklı ve kaliteli yemekleri herkes için erişilebilir kılmayı amaçlayan ikinci Kent Lokantası ile Kepez’in dört bir yanına hizmet götürecek Mobil Kent Lokantasını hizmete açtı.