ÖZÇELİK TOKİ ÇIKMAYAN İLÇELER İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, TOKİ listesinde olmayan ilçeler için açıklamada bulundu:


Gündem 13.09.2022 23:57:00 0
ÖZÇELİK TOKİ ÇIKMAYAN İLÇELER İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin tanıtım tanıtımını yaparak 81 ilde yapılacak toplu konutlar hakkında detayları paylaştı. İlk basına yansıyan iller arasında Burdur’un olmaması üzüntüye sebep olsa da yanlış kısa sürede giderilerek yeni listeler yayınlandı.

ÖZÇELİK İLÇELER İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Burdur merkez ve ilçelere yapılacak toplu konut sayılarının açıklanması ile birlikte bazı ilçeler bu listede yer almadı. Belirlenen 850 konutun nüfusa oranı hesaplanarak açıklandığını ifade eden Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, belirlenen ilçelerin de hiç TOKİ konutu olmayan Ağlasun, Altınyayla, Kemer ve Çeltikçi olduğunu söyledi.

Tefenni’de 3. Etap, Çavdır’da 4.etap, Bucak’ta 4. Etap ve Burdur’da 4. Etap konutların belirlendiğini sözlerine ekleyen Özçelik açıklanmayan ilçeler içinde müjdeli haberi akşam saatlerinde duyurdu. Özçelik, TOKİ Başkanı ile görüştüğünü, Ekim ayı sonuna kadar Gölhisar 3. Etap, Yeşilova 2. Etap, Yusufça ve Kızılkaya beldelerine konut yapımının kazandırılması için çalışmalarda bulunduğunu söyledi.


İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi
CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık
İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı
Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü