ÖZÇELİK ve MENGİ RAMAZAN DAVULCULARIYLA BULUŞTU


Siyaset 11.05.2021 01:34:00 0
ÖZÇELİK ve MENGİ RAMAZAN DAVULCULARIYLA BULUŞTU

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti Burdur İl Teşkilatı ile birlikte Ramazan davulcularıyla buluştular. Davulcular ile hasbihal edip, sorunlarını dinlediler.   

AK Parti Burdur İl Başkanlığıdan yapılan açıklamada, ''Bu zorlu pandemi günlerinde emek veren Ramazan Davulcularımız ile buluştuk. Sahur vakitlerinde bizleri manileriyle uyanmamıza yardımcı olan memleketimizin güzel yürekli insanları ile İl Başkanımız Volkan Mengi, Burdur Milletvekilimiz Bayram Özçelik, İl Genel Meclisi Başkanımız Murat AKbıyık, Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Okan, İl Gençlik Kolları Başkanımız Yunus Erkan ve teşkilat üyelerimizle birlikte Hasbihal ettik, sorunlarını dinledik, çözüm önerilerini not aldık. Güzel misafirperverlikleri için Ramazan davulcularımıza teşekkür ederiz.'' denildi.


KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...
Isparta’da yeni müftü görevine başladı Cumhurbaşkanlığı kararıyla Isparta’ya yeni müftü atandı. Çorum Müftüsü Muharrem Biçer, Isparta müftüsü oldu. Müftü Biçer bu gün görevine başladı. Isp...
Şarkikaraağaç bu kışı doğalgazla geçirecek Isparta’nın merkeze en uzak ilçelerinden birisi olan Şarkikaraağaç ilçemizde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları bütün hızı ile devam ediyor.