ÖZEL'DEN ANLAMLI MİRAÇ KANDİLİ MESAJI


Gündem 21.03.2020 20:34:00 0
ÖZEL

AK Parti  YSK Temsilcisi  ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Milletvekili Özel, kandilin tüm İslam alemine ve Ispartalılara hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Miraç Kandili nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.


Peygamber Efendimizin Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olan Miraç Kandilinin tüm İslam Alemine ve Ispartalılara hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Özel, bu gecelerin birlik ve beraberliğin artmasına büyük katkı sağladığını ifade etti.


İçerisinde bulunduğumuz dönemde Müslümanların tüm İslam alemi için dua etmesi gerektiğini vurgulayan AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, kandilin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini temenni ettiklerini belirtti. AK Parti Milletvekili Özel, mesajında, “Alem-i İslam’ın, Ispartalı hemşerilerimin Miraç Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden diliyorum." ifadesini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Düzce'de motor kazası Düzce'de motor kazası
Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var
KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı
Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz