ÖZEL'DEN CHP'Lİ ÖZKOÇ'A SERT TEPKİ


Siyaset 4.03.2020 23:40:00 0
ÖZEL

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, TBMM'de yaşanan yumruklu kavganın ardından yaptığı açıklamada, "Engin Özkoç, Cumhurbaşkanımıza yaptığı bu hakaretin yüzde 1'ini neden katil Esed'e yapmamaktadır. Biz bu kişinin özür dilemesini bekliyoruz" dedi.


TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında yaşanan kavgalı oturumun ardından AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Özel, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerine tepki göstererek, "Bunların ekmeğine yağ sürecek bu tür davranışlardan bütün milletvekillerinin ve partililerin kaçınması gerekirken, bugün adını anmak istemediğim Grup Başkanvekilinin attığı tweet ve düzenlemiş olduğu basın toplantısı ortada. Bir de yüzsüzlük edip Genel Kurul'da konuşmak istedi.

Bizim arkadaşlarımızın göstermiş olduğu tepki, daha sonra fiili bir kavgaya dönüştü. Bunların sebebi, tamamen CHP'nin Grup Başkanvekili'nin kendisidir. CHP'nin söylemleri ve muhalefet anlayışı daha şiddetli ve çekilmez hale geliyor. Saygının ötesinde küfür ve hakaretlere doğru vardırmakta. Demek ki bizim başarımız onları çok üzüyor. Üzüntülerini de bizi bu şekilde tahrik ederek bir şeye bağlamak istiyorlar. Biraz önce Meclis'te bu olay yaşandı. Arkasından atmış olduğu Twitlere bakıyoruz, hala da bir pişmanlık, bir nedamet duygusu olmadan, Cumhurbaşkanımıza hakaretlere devam ediyor. Engin Özkoç, Cumhurbaşkanımıza yaptığı bu hakaretin yüzde 1'ini neden katil Esed'e yapmamaktadır. Bu durum onların ekmeğine yağ sürüyor. Biz bu kişinin özür dilemesini, yapmış olduğu bu hata çukurundan çıkmasını ve gelip meclisten özür dilemesini bekliyoruz. Zaten bütün hukuki girişimlerde yapılacaktır" ifadelerini kullandı

Isparta’da Acı Gün: Vali Erin’den Geçmiş Olsun ve Taziye Isparta Valisi Abdullah Erin, tedavi gören Isparta Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir ile trafik kazasında yaralanan Bangladeş Ankara Büyükelçiliği personelini hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti; kazada hayatını
Bakan Uraloğlu’ndan Antalya–Batman seferleri için tarih Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Batman Havalimanı’ndaki yolcu trafiğinin 2025’te 735 bini aştığını belirterek, Antalya–Batman uçak seferlerinin Nisan ayı itibarıyla başlayacağını açıkladı.
“Bu Dereboğazı’nda daha ne kadar can vereceğiz TİMBİR Akdeniz Bölge Başkanı Akdeniz Habercisi Gazeteci Samet Memiş, Dereboğazı yolu için yetkililere seslendi.
Dereboğazı Kazak-1 Tüneli Girişinde Feci Kaza: 2 Ölü, 6 Yaralı Isparta–Antalya Dereboğazı karayolunda Kazak-1 Tüneli girişinde iki otomobil ve tırın karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
Oyun oynarken tahliye kanalına düşen 3 yaşındaki Berra hayatını kaybettı Antalya’nın Aksu ilçesinde oyun oynadığı sırada su tahliye kanalına düşen 3 yaşındaki Berra Berhu, ekiplerin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.