ÖZEL'DEN KADIN GİRİŞİMCİLERE TAM DESTEK


Yaşam 22.08.2020 23:14:00 0
ÖZEL

Isparta Gülümse Kadın Girişim Ve İşletme Kooperatifi Kadınları Kooperatifçilik Faaliyetlerini  büyüterek Isparta'nın Doğa Ve Tarihi Kültürüne damgasını vuran Atabey'de çalışmalarına hız verdi.

Atabey'de istihdamı artırmak ve Atabey'in Doğa Ve Kültürel Varlıklarının tanıtımı için projeleri ile ilgili Ak parti Isparta Milletvekili Recep ÖZEL'e bilgi verdiler. Milletvekili ÖZEL, her zaman Kadınlarımızın projelerini desteklediklerini ve her zaman Kadın Girişimcilerin yanlarında olduklarını dile getirdi.

Milletvekili Özel'e teşekkür eden Gülümse Kadın Girişimi Kooperatifi Başkanı Dilek Gündüz:

Gülümse Kadın Girişimi Kooperatifi olarak Atabey İlçemizde Sayın Recep Özel Vekilimize yapacağımız Çalışmalar ile ilgili Bilgi verdik. Desteklerinden Dolayı Recep Özel Vekilimize Çalışmalarımızda Destek olan İl Başkan Yardımcımız ve Elma Tarım Firmasının Sahibi Abdullah Kankaya Başkanıma ve Eşine, Danışmanımız SDÜ Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğ.Üyesi Doç. Dr Mustafa Saygın'a Eğirdir Marem Tıbbi Aromatik Bitkiler Uzmanı Yük. Ziraat Mühendisi Hasan Aslancan bey'e Teşekkür ederiz.

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, Hasan Avcu ve Dilek Gündüz dahil, ayakta duran insanlar ve açık hava


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı