ÖZEL’DEN MİLLİ EĞİTİME ZİYARET


Siyaset 21.02.2020 20:38:00 0
ÖZEL’DEN MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel ve beraberindeki heyet, kısa bir süre önce Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ömer Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli, Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, İl Genel Meclis Üyeleri, Eski Bakanlardan Erkan Mumcu’nun Danışmanı Sabri Bayar, Metamar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Fesçi, Güney Manifatura Sahiplerinden Bahri Ekerbiçer ve partililer hazır bulundu.


Milli Eğitim Müdürü Yılmaz’a hayırlı olması temennisinde bulunan Milletvekili Özel, Isparta’nın eğitim ve öğretimine yapılacak her türlü çalışmaya destek vermeye devam edeceklerine dikkat çekti.

Kaş-Kınık, Demre ve Kumluca İçin Don Uyarısı Antalya’nın Kaş-Kınık, Demre ve Kumluca ilçelerindeki üreticiler için de don uyarısı yapıldı.
Turgut’tan Yeni Nesil Oda Mesajı Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Adayı, Yaprak Tarım sahibi iş insanı Aladdin Ünal Turgut, seçim çalışmaları kapsamında sanayi ziyaretlerini sürdürüyor.
Dostluk yolu’nda hedefe yaklaşılıyor: Yüzde 65 tamamlandı Isparta–Burdur arasındaki en kısa güzergâh olacak Dostluk Yolu’nda çalışmaların yüzde 65’i tamamlandı. 2026’da bitirilmesi planlanan projeyle yol 21 kilometreden 14 kilometreye, ulaşım süresi ise 16 dakikadan 8 dakikaya düşecek.
Alacabel’de kar yağışı etkisini sürdürüyor: Kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı Alacabel’de etkisini sürdüren kar yağışıyla birlikte kar kalınlığı yer yer 30 santimetreye ulaştı. Yoğun tipi ve buzlanma nedeniyle ekipler yolu açık tutmak için aralıksız çalışırken, sürücüler zincir ve dikkatli olsunlar...
Gündüzalp: 2025 kayıp, 2026 umut BTB Başkanı Gündüzalp: “2025 tarım için kayıp yıl oldu, 2026 toparlanma süreci olacak”