Özel: Paniğe kapılmadan devletimizin ve ilgililerin uyarılarını dikkate alarak kurallara uyalım


Yaşam 1.04.2020 21:57:00 0
Özel: Paniğe kapılmadan devletimizin ve ilgililerin uyarılarını dikkate alarak kurallara uyalım

Değerli hemşehrilerim;

Tüm dünyada insanlığı tehdit eden koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında; Ispartamızın tamamında başta sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu ile sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen olmak üzere il müdürlerimiz, ilçe ve belde belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız, muhtarlarımız ve tüm kurumlarımız üzerine düşen vazifeyi fazlasıyla yerine getirmektedir.

Sayın Sağlık Bakanımızın da açıkladığı gibi ilimizde şu an 268 pozitif vaka vardır. Ancak bu vakaların 245’i Ispartamızda misafir ettiğimiz umreden dönen vatandaşlarımızdır. Çünkü Isparta KYK yurtları potansiyelimizden kaynaklanan umreden dönen vatandaşlarımızın karantina merkezi olarak kullanılan bir şehirdir. Diğer geriye kalan pozitif vakalarımız da çeşitli sebeplerle yurt dışına çıkmış dönmüş vatandaşlarımızdandır. Paniğe kapılmadan devletimizin ve ilgililerin uyarılarını dikkate alarak kurallara uyalım. Bir süre daha evde kalalım. Ülkemiz ve Ispartamız bu virüsü baş edecek güce ve sağlık altyapısına sahiptir. Isparta Şehir Hastanemiz başta olmak üzere tüm devlet hastanelerimiz, tıp fakültemiz, özel hastanelerimiz, aile hekimlerimiz ve buralarda görev yapan sağlık çalışanlarımız bizler için canları pahasına görev yapmaktadırlar. Hepsine şükranlarımızı sunuyoruz.

Recep Özel

AK Parti Isparta Milletvekili

Hoyran’da Acı Son: Balık Tutarken Hayatını Kaybetti Isparta Eğirdir Gölü’nde balık tutmak için tekneyle açılan 64 yaşındaki Tevfik Elmas, dengesini kaybederek suya düştü. Ekiplerin çalışması sonucu Elmas’ın cansız bedenine ulaşıldı.
Vali Hulusi Şahin Kriz Masasında: Antalya’da Sel Seferberliği Yoğun yağış ve fırtınanın etkili olduğu Antalya’da taşkın riskine karşı tüm kurumlar alarma geçti.
SENA NUR AYDIN MİMARLIK OFİSİ HİZMETE AÇILDI Sena Nur Aydın Mimarlık Ofisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken, çok sayıda davetli törene katıldı.
Memurlara yılda 2 kez ikramiye teklifi TBMM'de TBMM gündemine taşınan yeni bir kanun teklifi, devlet memurları için önemli bir ek gelir kapısı aralıyor. Kamu görevlilerine yılda iki kez, net asgari ücret tutarında "tatil ikramiyesi" verilmesini öngören düzenleme, yasalaşması h
Antalya’ya 40 Günde Geçen Yılın Toplamı Kadar Yağış Antalya’da 2026’nın ilk 40 gününde düşen yağış miktarı, 2025’in tamamındaki 550 kilogramlık seviyeye ulaştı; batı ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle Kemer-Kumluca yolunda heyelan meydana gelirken, yağışların hafta boyunca..