ÖZEL: PARTİMİZİN BÜTÜN FAALİYETLERİNE KATILACAĞIZ


Siyaset 9.03.2020 01:26:00 0
ÖZEL: PARTİMİZİN BÜTÜN FAALİYETLERİNE KATILACAĞIZ

Ak Parti ysk temsilci Isparta Milletvekili Recep Özel, Senirkent ilçe kongresinde teşkilatlara ve belediye başkanlarına önemli mesajlar verdi. Özel, "Bir çok yerde büyük hizmetler yaptık ama Sadece hizmet yetmiyor vatandaşın gönlünü kırdığınız zaman o bize gönlünü kapattığı zaman ne yapsak boş, bunun için AK Parti gönülleri fethetmeye devam etmeli.

 

Gönülleri kırdığımız kişilerin gönlünü tekrardan Feth etmemiz lazım. Kırdığımız gönülleri tamir etmek zorundayız. Bir belediye başkanının görevi sadece hizmet yapmak değildir belediye başkanın yaptığı iş ve işlemlerin hepsi partiyi bağlar. Milletvekilleri ve Belediye başkanlarından önce 2023 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Onun için ben belediye başkanıyım Bütün kararları ben alırım partiye götürüsü getirisi hesap etmeden hiç kimse birşey yapamaz önce partimizin getirisi ne olur onların bize ne getirisi olur ne götürür Ona bakacağız. 2023 seçimleri çok önemli bir oy'un çok önemi var. Önce bulunduğumuz yerin bulunduğumuz makamı kıymetini bileceğiz. Partinin menfaati olan her işte canla başla çalışacağız.

PARTİMİZİN BÜTÜN FAALİYETLERİNE KATILACAĞIZ

 İstişare ile çalışmamız gereken bir süreç şimdi kongre süreçleri bir yenilenme, siyasetimizi dizayn etme, eksiklerimizi giderme, süreci. Dün bir yerde dediler ki falanca ilçeden bize davet gelmedi. Ne yapacağız kardeşim bir yerde Parti'nin faaliyeti kongresi varsa düşünmeden gideceğiz.  Parti aidetiniz varsa eğer beklemeyeceğiz. İlçe başkanı beni davet etti, Belediye Başkanı beni davet etti bu partide böyle bir şey olamaz Kardeşim Parti aidetimiz var. Recep Tayyip Erdoğan sevgisi aşkı, Türkiye sevgisi aşkı varsa ta Yenişarbademliyede şarkikaraağaç'ada koşar gideceğiz. Partimiz çağırıyorsa Aksu'ya gideceğiz Sütçülere gideceğiz her yere koşarak gideceğiz...

2023 SEÇİMLERİ İÇİN DAHA ŞİMDİDEN ÇALIŞMAMIZ GEREKİR

 Partimizin faaliyetlerine katılacağız birliktelik, beraberlik içerisinde kardeşlik içerisinde öncelik bunu gerektirir. Yoksa particilik seçim zamanı Belediye Başkanı olduğu zaman, il genel meclis üyesi olduğu zaman, parti başkanı olduğu zaman, kendine göre hareket etme dönemi bitti. Parti ne gerektiriyorsa onu yerine getireceğiz. onu yapacağız diyerek sözlerine devam eden Milletvekili Özel, Önümüzdeki süreçte öyle Yan gelip yan yatma zamanı değil dedi. Şu 3 yıllık sürede 2023 seçimlerine kadar yenilenen teşkilatlarımız ile birlikte Ispartamızı Türkiye'mizi en iyi noktalara getirmek durumundayız. Daha konuşmamın başında söylemek zorundaydım geçtiğimiz gün 36 şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum ülkemizin milletimizin ve ailelerinin başı sağ olsun diyorum.

Yalvaç Kurusarı'daki tavrını da biliyoruz, Şarkikaraağaç Salurdaki tavrınıda biliyoruz...

 2 kongremiz bu Şehit haberlerinden sonra ertelendi. Türkiye'nin dünyada verdiği mücadeleye hepimiz şahidiz. Biz şehitlerimizin acısını yüreğimizde ciğerimizde hissederiz. Fotoğrafçılık yaparak Şehit cenazelerinde nemalananlardan hiç olmadık olmayız da, açıklamasını sonradan gördüm okudum hanımefendinin yani kendisi mağdur olmuş gibi Koştura koştura gittim diyor da biz onun geçtiğimiz zamanlardaki Yalvaç Kurusarı'daki tavrını da biliyoruz, Şarkikaraağaç Salurdaki tavrınıda biliyoruz...

 Biz Ak Parti olarak şehidim acısını yüreğimizde paylaşırız.

Benzer aynı tavırları oralardada sergilemişti. İşte o zaman Basın'a çıkmamıştı. Hatta birinde fotoğraf çeken danışmanına Kardeşim burada Şehit gömülüyor fotoğraf peşindesin Böyle terbiyesizlik olur mu diye uyarmıştım tepki göstermiştim. O zamanın Vali'si araya girmişti sakin ol diye Biz Ak Parti olarak şehidim acısını yüreğimizde paylaşırız. AK Parti kadroları samimiyet içerisinde. Fotoğrafçılık işi onlarda kalsın diyorum bu kadar cevap Hanım'a yeter diyorum.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü