ÖZEL: SANAYİCİ VE ÜRETİCİYE DESTEĞİMİZ TAM


Gündem 28.09.2019 00:53:00 0
ÖZEL: SANAYİCİ VE ÜRETİCİYE DESTEĞİMİZ TAM

Isparta Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çiçekpınar Kasabasında faaliyet gösteren Canel Tekstil, Türkiye'deki dev firmalara tekstil ürünü satıyor.

Tekstil hayatına 5 işçi ile başlayan Canel Tekstil, bugün 50 işçiyle hizmet veriyor. Firmanın 2019 yılı sonu hedefi ise 250 kişiyi istihdam etmek. Isparta ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayan Canel Tekstil'i AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, ziyaret etti. Özel, tekstil çalışmaları ve kapasitesiyle ilgili bilgiler aldı. Hükümet olarak sanayicinin, üreticinin her zaman yanında olduğunu söyleyerek ihtiyaç duyulan her konuda kendilerine destek vereceklerini söyledi.

Kitapseverlerin buluşma noktası KEPEZ Antalya'da, 'İnsan Okur' mottosuyla gerçekleştirilen Kepez Kitap Fuarı, kitapseverlere kapısını açtı.
Burdur’da tarımda yeni dönem: B-Reçete sistemi tanıtıldı Burdur’da düzenlenen toplantıda tanıtılan B-Reçete Sistemi ile tarımda izlenebilirlik artırılarak çevre ve insan sağlığını koruyan yeni bir dönemin kapıları aralanıyor.
Bilgihan: “Salda’yı dünyaya tanıtacağız” Vali Bilgihan, Salda Gölü’nün hem doğal güzelliği hem de bilimsel önemiyle dikkat çektiğini vurguladı.
Isparta deri OSB’den güçlü yatırım hamlesi Isparta Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi, Dekor Cam’ın 20.000 metrekarelik entegre üretim tesisi yatırımıyla bölge ekonomisine güç katıyor.
Antalya’da Maaş Krizi Yangına Dönüştü Maaşını alamadığını öne süren çalışan, iş yerini ateşe verdi; yangın kısa sürede kontrol altına alındı, şüpheli gözaltına alındı.