Özel: Tüm kurumlarımız üzerine düşen vazifeyi fazlasıyla yerine getirmektedir


Yaşam 1.04.2020 22:22:00 0
Özel: Tüm kurumlarımız üzerine düşen vazifeyi fazlasıyla yerine getirmektedir

Değerli hemşehrilerim;

Tüm dünyada insanlığı tehdit eden koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında; Ispartamızın tamamında başta sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu ile sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen olmak üzere il müdürlerimiz, ilçe ve belde belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız, muhtarlarımız ve tüm kurumlarımız üzerine düşen vazifeyi fazlasıyla yerine getirmektedir.

Sayın Sağlık Bakanımızın da açıkladığı gibi ilimizde şu an 268 pozitif vaka vardır. Ancak bu vakaların 245’i Ispartamızda misafir ettiğimiz umreden dönen vatandaşlarımızdır. Çünkü Isparta KYK yurtları potansiyelimizden kaynaklanan umreden dönen vatandaşlarımızın karantina merkezi olarak kullanılan bir şehirdir. Diğer geriye kalan pozitif vakalarımız da çeşitli sebeplerle yurt dışına çıkmış dönmüş vatandaşlarımızdandır. Paniğe kapılmadan devletimizin ve ilgililerin uyarılarını dikkate alarak kurallara uyalım. Bir süre daha evde kalalım. Ülkemiz ve Ispartamız bu virüsü baş edecek güce ve sağlık altyapısına sahiptir. Isparta Şehir Hastanemiz başta olmak üzere tüm devlet hastanelerimiz, tıp fakültemiz, özel hastanelerimiz, aile hekimlerimiz ve buralarda görev yapan sağlık çalışanlarımız bizler için canları pahasına görev yapmaktadırlar. Hepsine şükranlarımızı sunuyoruz.

Recep Özel

AK Parti Isparta Milletvekili

Isparta polisi narkotik tacirlerine göz açtırmadı Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasaklı madde ile mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.
Kıskançlık cinayeti davasında tahliye talebine ret Antalya’da kıskançlık nedeniyle eşini tabancayla öldürmekle suçlanan Abdullah Poyraz’ın üçüncü duruşmasında, sanığın avukat değişikliği ve tahliye talebi reddedildi; mahkeme tutukluluğun devamına karar verdi.
DMM’den İHA açıklaması: “Talimat beklendiği iddiaları gerçeği yansıtmıyor” Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Karadeniz’de kontrolden çıktığı belirlenen bir insansız hava aracının (İHA) düşürülmesi sürecine ilişkin ortaya atılan iddiaları yalanladı. DMM, İHA’nın
TimWeb Kitle Fonlama Kampanyası başladı! Geleceğin teknolojisine bugünden ortak olun. TimWeb, Trinkfon güvencesiyle yatırımcılarıyla buluşuyor.
Keçiborlu’da Karla mücadele seferberliği: Ekipler 7/24 sahada Keçiborlu’da kar yağışının ardından belediye ekipleri yol temizleme çalışmalarını hızla başlatırken, Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak (Koca Yusuf) vatandaşların mağdur olmaması için ekiplerin 7/24 sahada görev yaptığını vurgula