Özel, Yakaören köyünde aşure etkinliklerine katıldı


Gündem 12.09.2019 21:49:00 0
Özel, Yakaören köyünde aşure etkinliklerine katıldı

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Yakaören Köyünde asırlardır süren aşure günü etkinliklerine katıldı.

 

Yakaören Köyünde yıllardır devam aşure etkinliğine her yıl katılan Milletvekili Özel, bu yılda köy sakinlerini yalnız bırakmadı. Muharrem ayının önemine değinen Özel, aşure gününün yapılmasına katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Milletvekili Özel ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, İl Gene Meclisi Üyeleri Mükerrem Çetinkaya, Ahmet Uygun, AK Parti Atabey İlçe Başkanı Mehmet Günkaya, Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu, Güney Manifatura Sahibi Bahri Ekerbiçer aşure etkinliğine katıldı.

Gözler Ankara’da: Asgari ücret için konuşulan rakam bu Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2026 yılı asgari ücretini belirlemek üzere kritik bir sürece girdi. Ekonomik tahminler yeni ücretin 27 bin ile 30 bin TL arasında olabileceğine işaret ediyor.
Rota: Anadolu Kök Boya Atlası SDÜ "Köklerin Boyası" projesi, 86 reçeteden oluşan envanter niteliğindeki Türkiye'nin ilk "Kök Boya" kitabı ve "Uluslararası Sempozyum"a önemli katkılar sağladı
Yürekli–Şengör’den Isparta’ya kültür sanat merkezi Tarihi Milli Eğitim Müdürlüğü binası, hayırsever Ayşegül Yürekli Şengör ve Mehmet Cem Şengör’ün katkılarıyla restore edilerek “Yürekli–Şengör Halı ve Gül Kültür Sanat Merkezi” olarak Isparta’nın kültür hayatına kazandırılacak.
Lale Topaç 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti İşe gitmek için yola çıkan 43 yaşındaki Lala Topaç, Serik’te yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı; 8 gündür süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Burdur'da İUP katılımcılarına iş arama eğitimi Burdur İŞKUR, İşgücü Uyum Programı kapsamında çalışan katılımcılara “İş Arama Becerileri” eğitimi verdi. Programla işsizlerin istihdama geçişi desteklenirken, katılımcılara günlük 1.083 TL cep harçlığı ödeniyor.