Özel, Yakaören köyünde aşure etkinliklerine katıldı


Gündem 12.09.2019 21:49:00 0
Özel, Yakaören köyünde aşure etkinliklerine katıldı

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, Yakaören Köyünde asırlardır süren aşure günü etkinliklerine katıldı.

 

Yakaören Köyünde yıllardır devam aşure etkinliğine her yıl katılan Milletvekili Özel, bu yılda köy sakinlerini yalnız bırakmadı. Muharrem ayının önemine değinen Özel, aşure gününün yapılmasına katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Milletvekili Özel ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, İl Gene Meclisi Üyeleri Mükerrem Çetinkaya, Ahmet Uygun, AK Parti Atabey İlçe Başkanı Mehmet Günkaya, Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu, Güney Manifatura Sahibi Bahri Ekerbiçer aşure etkinliğine katıldı.

Yurdabak‘tan kırsala konfor dokunuşu Isparta’nın Sütçüler ilçesinde Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, ilçeyi daha konforlu ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Şerif Yılmaz Kamu Denetçiliği Görevine Resmen Başladı TBMM Karma Komisyonu tarafından Kamu Denetçiliği görevine seçilen Merkez Valisi Şerif Yılmaz, Sadettin Kalkan’dan görevi devralarak bugün itibarıyla resmen görevine başladı.
Kaş’ta ruhsatlar tehlikede Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mustafa Erman Günay, itfaiye denetimleri sonrası gerekli başvuruları yapmayan turizm işletmelerinin ruhsat iptali riskiyle karşı karşıya kalabileceği uyarısında bulundu.
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’den Beldibi’ne yol müjdesi AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Kemer Beldibi’nde 4,7 kilometrelik Atatürk Caddesi’nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yenileneceğini açıkladı; çalışmaların turizm sezonuna yetiştirileceğini duyurdu.
Dr. Süleyman Basa: “Kıbrıslı gençler esaretin değil cesaretin çocuklarıdır” Ülke gençliğine uygulanan spor izolasyonlarını futbol üzerinden anlatan ve bu yönüyle bir ilk olma özelliği taşıyan “Ceza Sahası” belgeselinin gala gecesi, Lefkoşa’da gerçekleştirildi. Yapımcılığını Birinci Medya Kurumu Kurucu Baş