Özel, Yalvaç'ta Muhtarlarla Buluştu


Siyaset 21.09.2019 18:25:00 0
Özel, Yalvaç

AK Parti YSK temsilcisi Isparta milletvekili Recep Özel, ilçe temaslarına devam ediyor. AK Partili Özel, bugün Yalvaç ilçesinde 37 köy, 28 mahalle muhtarı ile görüşerek sorunlarını dinledi. Köy muhtarlarından tek tek talep alan Özel, çözümü noktasında kendileriyle istişare ederek talepleri not etti.

 

Sağlık ocakların bakımı, okul binalarının yenilenmesi, su sistemlerinin yenilenmesi, ve tarımsal olarak hazırladıkları projelere desteklerin hızlandırılması gibi talepleri ileten muhtarlar, il özel idare hizmetleri hakkındaki görüşlerinide Özel'e aktardılar. En ilginç talep Sağır köyü muhtarı Aydın Karaca'dan geldi. Muhtar Karaca, hiç bir eksiğinin olmadığını bütün hizmetleri aldığını fakat GSM şebekesinin zayıflığı nedeniyle ulaşılmakta ciddi muzdarip durumdayız bu noktada destek istedi. 

 

Bugün'e kadar hizmeti kendilerinden esirgemediklerini söyleyen muhtarlar, Özel'e ulaşmakta kendisine her zaman ulaştıklarını söylediler. 

Manavgat soruşturmasında 36 yeni gözaltı Antalya’nın Manavgat ilçesinde belediyeye yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında 36 şüpheli gözaltına alındı.
Sağlık Bakanı Memişoğlu: e-Nabız’a yeni özellik “İlacım Nerede?” Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda dijital sağlık uygulamalarına yeni yeni bir özellik eklendiğini duyurdu.
Isparta üniversite kampüslerinde siyaset tartışması: AK Parti gençlik etkinlikleri öne çıkıyor Isparta üniversitelerinde AK Parti Gençlik Kolları, düzenlediği iftar ve sosyal etkinliklerle gençlerle buluşmayı sürdürüyor. CHP Isparta Gençlik Kolları ise dağıtılan siyasi logolu bardakları eleştirerek tartışma oluşturmaya...
Antalya Serik'te Ebru-hat ve naht sanatı sergisi Antalya'nın Serik ilçesinde 'Mevlidi Nebi Etkinlikleri Hz. Muhammed (S.A.V)' temalı ebru-hat ve naht sanatı sergisi açıldı.
Delibalta: “Isparta, yerel yönetimde Türkiye’ye örnek” Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Kadir Delibalta ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Muhtar ve yerel yönetim iş birliğinde Isparta Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek old