Özel, Yalvaç'ta Muhtarlarla Buluştu


Siyaset 21.09.2019 18:25:00 0
Özel, Yalvaç

AK Parti YSK temsilcisi Isparta milletvekili Recep Özel, ilçe temaslarına devam ediyor. AK Partili Özel, bugün Yalvaç ilçesinde 37 köy, 28 mahalle muhtarı ile görüşerek sorunlarını dinledi. Köy muhtarlarından tek tek talep alan Özel, çözümü noktasında kendileriyle istişare ederek talepleri not etti.

 

Sağlık ocakların bakımı, okul binalarının yenilenmesi, su sistemlerinin yenilenmesi, ve tarımsal olarak hazırladıkları projelere desteklerin hızlandırılması gibi talepleri ileten muhtarlar, il özel idare hizmetleri hakkındaki görüşlerinide Özel'e aktardılar. En ilginç talep Sağır köyü muhtarı Aydın Karaca'dan geldi. Muhtar Karaca, hiç bir eksiğinin olmadığını bütün hizmetleri aldığını fakat GSM şebekesinin zayıflığı nedeniyle ulaşılmakta ciddi muzdarip durumdayız bu noktada destek istedi. 

 

Bugün'e kadar hizmeti kendilerinden esirgemediklerini söyleyen muhtarlar, Özel'e ulaşmakta kendisine her zaman ulaştıklarını söylediler. 

Uluborlu’da yaban domuzu popülasyonuna karşı kontrollü av Uluborlu Belediyesi, artan yaban domuzu popülasyonunun tarım arazilerine ve vatandaşların güvenliğine zarar vermesini önlemek amacıyla kontrollü av çalışması gerçekleştirdi; yaklaşık 25 domuz etkisiz hale getirildi.
Kaş–Anamur arasında denizde fırtına uyarısı Meteoroloji, Kaş–Anamur hattında denizde fırtına uyarısı yaptı. Rüzgârın 6–8 kuvvetinde (50–75 km/s) eseceği belirtilirken, balıkçılar ve denizciler için dikkat çağrısı yapıldı.
Isparta Haltercileri Türkiye Şampiyonasında Madalyaları Topladı 27 Ocak – 1 Şubat 2026 tarihleri arasında Tokat’ta düzenlenen Recep Yazıcıoğlu Yıldızlar – Gençler – Büyükler Ferdi Halter Türkiye Şampiyonasında Isparta sporcuları büyük başarı gösterdi.
Dereboğazı yolu’nda radar denetimleri en üst seviyeye çıkarıldı Isparta–Antalya karayolunda son dönemde art arda yaşanan ve can kayıplarıyla sonuçlanan trafik kazalarının ardından emniyet güçleri harekete geçti. Dereboğazı Yolu’nun en riskli noktalarında radar ve hız denetimleri sıklaştırıldı.
“Aşkın Yaşı Yoktur”: Seydikemer’de 81’lik Damat ile 61’lik Gelin Nikâh Masasında Seydikemer’de 81 yaşındaki Yusuf Can ile 61 yaşındaki Emine Taştan, resmi nikâhla dünyaevine girerek “aşkın yaşı yoktur” sözünü bir kez daha kanıtladı.