Özel, Yalvaç'ta Muhtarlarla Buluştu


Siyaset 21.09.2019 18:25:00 0
Özel, Yalvaç

AK Parti YSK temsilcisi Isparta milletvekili Recep Özel, ilçe temaslarına devam ediyor. AK Partili Özel, bugün Yalvaç ilçesinde 37 köy, 28 mahalle muhtarı ile görüşerek sorunlarını dinledi. Köy muhtarlarından tek tek talep alan Özel, çözümü noktasında kendileriyle istişare ederek talepleri not etti.

 

Sağlık ocakların bakımı, okul binalarının yenilenmesi, su sistemlerinin yenilenmesi, ve tarımsal olarak hazırladıkları projelere desteklerin hızlandırılması gibi talepleri ileten muhtarlar, il özel idare hizmetleri hakkındaki görüşlerinide Özel'e aktardılar. En ilginç talep Sağır köyü muhtarı Aydın Karaca'dan geldi. Muhtar Karaca, hiç bir eksiğinin olmadığını bütün hizmetleri aldığını fakat GSM şebekesinin zayıflığı nedeniyle ulaşılmakta ciddi muzdarip durumdayız bu noktada destek istedi. 

 

Bugün'e kadar hizmeti kendilerinden esirgemediklerini söyleyen muhtarlar, Özel'e ulaşmakta kendisine her zaman ulaştıklarını söylediler. 

Uraloğlu: Ay-Yıldızlı rotalarımızı dünya semalarında büyütmeye kararlıyız Türkiye’nin sivil havacılıktaki küresel gücüne dikkat çeken Bakan Uraloğlu, 133 ülkede 356 noktaya ulaşan THY ağının rekor yolcu sayılarıyla büyümeye devam ettiğini vurgulayarak, ay-yıldızlı rotaların dünya semalarında...
Trafik cezalarını artıran düzenlemede 10 madde kabul edildi Trafik güvenliğini artırmaya yönelik hazırlanan ve cezaların ciddi oranda yükseltilmesini öngören teklifin 10 maddesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edildi.
Seralarda yıkım hasat sonrasına ertelendi Antalya’da Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar uzanan bölgede, geçmişte Hazine arazisi üzerinde kurulup Orman Genel Müdürlüğü’ne (OGM) devredilen alanlardaki seralar için alınan yıkım kararları, hasat sezonu sonrasına ertelendi.
Burdur’da kamu personeline protokol ve iletişim eğitimi Burdur Valiliği himayelerinde düzenlenen eğitim programında, kamu personeli ve yöneticilere etkili iletişim, beden dili ile protokol ve görgü kurallarına yönelik uygulamalı bilgiler aktarıldı.
Kılınç: “Ücrette dengesizlik bitmeli, kamuda Adalet sağlanmalı” Memur-Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç, 2026’nın ilk maaş gününde yaptığı açıklamada ücret dengesizliği ve gelir adaletsizliğine dikkat çekerek, “Memuru enflasyona ezdiren bu sistem derhal değişmeli, kamuda adalet ve huzur