Özer: “Köylerimizin internet sorununu çözüyoruz”


Siyaset 20.09.2020 19:40:00 0
Özer: “Köylerimizin internet sorununu çözüyoruz”

Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Mustafa Özer, geçtiğiniz günlerde İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un ilçemize bağlı Sağır Köyü’nde yaşanan internet sorunu ile ilgili olarak verdiği soru önergesi ve yaptığı basın açıklamalarına yanıt vererek, “Sorunlardan haberdarız, takip ediyoruz, en kısa sürede sorunlar çözülecek.” dedi.

Isparta genelinde 58, Yalvaç genelinde de 11 köyde internet ve telefon altyapısı ile ilgili sorun yaşandığını belirten Özer, “Sadece Sağır Köyümüzde değil, on bir köyümüzde sorunumuz var. Bu köylerimiz: Akçaşar, Aşağı Tırtar, Bağlarbaşı, Celeptaş, Çakırçal, Gökçeali, İleği, Kozluçay, Sağır, Terziler ve Yarıkkaya. Bu köylerimizdeki sorunun çözümü için telekom yetkilileriyle görüşmeler yapıldı. Sorun en kısa sürede çözülerek gerek öğrencilerimiz gerekse vatandaşlarımızın internet sorunu çözülmüş olacaktır. Sağır Köyü’nde internet altyapımız var, ancak yeterli değil, o da güçlendirilerek sorun çözülmüş olacak.

Pandemi döneminde, bu tür beklenmeyen durum ve sorunların ortaya çıkmasının doğal olduğunu ifade eden Özer, “Devletimiz dışarıda ve içeride pek çok sorunla uğraşırken, bir yandan da pandeminin ortaya çıkardığı yeni sorunlara karşı cansiperane mücadele vermektedir. Bu konuda, hem vatandaşlarımızın hem de siyaset yapanların daha anlayışlı olmalarını istiyor, siyasetçilerin sorunları istismar ederek değil, yapıcı olarak ortaya koymasını diliyoruz. Bu vesileyle Yalvaç’ta sadece Sağır Köyümüz değil, sorunu olan toplamda 11 köyümüzün gerek internet gerekse telefon altyapısıyla ilgili sorunlarının çözümü için çalışmalar sürüyor ve inşallah en kısa tamamlanarak sorunları giderilecektir. Bu vesileyle kıymetli hemşehrilerime de selam ve saygılarımı iletiyorum.” dedi.

Özer’in Isparta genelinde internet altyapı çalışması sürdürüldüğünü belirttiği 58 köye ilişkin liste de şu şekilde:


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği
Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ? Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ?
İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı