ÖZGE ÖĞRETMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ERZURUM'un Hınıs ilçesine, ana sınıfı öğretmeni olarak atanan Özge Kılıç (26), babası ve ablasıyla ilk görev yerine giderken kazada yaşamını yitirdi. Özge Kılıç, bugün memleketi Isparta'da son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.


Gündem 4.09.2022 16:46:00 0
ÖZGE ÖĞRETMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Isparta'da ailesiyle yaşayan Özge Kılıç, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı atamalar sonucu Erzurum'un Hınıs ilçesine bağlı Kongor Mahallesi’ne ana sınıfı öğretmeni olarak atandı. Büyük sevinç yaşayan Kılıç, kendisi gibi öğretmen olan ablası Gamze Yavuz ve babası Hüseyin Kılıç'la birlikte yola çıktı. Baba Kılıç'ın kullandığı 32 HK 067 plakalı otomobil, Hınıs'a bağlı Aşağı İncesu Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkıp, yolun karşı şeridine geçerek tarlaya doğru takla attı. Baba Hüseyin Kılıç ile Gamze Akyol'un yaralandığı kazada Özge Kılıç, hayatını kaybetti. Özge Kılıç'ın cenazesi, Erzurum'a getirilirken, baba ile diğer kızı, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Sol kolu kırılan Hüseyin Kılıç, ameliyat edilirken, sağ koluna darbe alan Gamze Yavuz'a tedbir amaçlı atel takıldı. Ardından baba ve kız hastaneden taburcu edildi.

ÖZGE KILIÇ ISPARTA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada hayatını kaybeden Özge Kılıç'ın cenazesi karayoluyla bugün Isparta'ya getirildi. Cenazeye kazada yaralanan baba Hüseyin Kılıç ve abla Gamze Yavuz da katıldı. Özge Kılıç'ı Davraz Mahallesi'ndeki yaşadığı evinin bahçesinde helallik alındı. Kızının tabutuna sarılan anne Döndü Kılıç, gözyaşlarına boğuldu.

Özge Kılıç'ın tabutuna kırmızı eşarp ile Türk Bayrağı konuldu. Bilal-i Habeş Camiinde düzenlenen cenaze törenine Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, DSİ 18. Bölge Müdürü Rahmi Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan namazın ardından Özge Kılıç'ın cenazesi Akyol Mezarlığı'na defnedildi.


Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu
Başkan Aydoğmuş'tan Malatyaspor yönetimine çağrı Başkan Aydoğmuş'tan Malatyaspor yönetimine çağrı
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Başkan Çolakbayrakdar: “Dünya şampiyonluklarına yelken açıyoruz” Başkan Çolakbayrakdar: “Dünya şampiyonluklarına yelken açıyoruz”
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması