Özge Ulusoy’un son hali görenleri şaşırttı


Gündem 14.06.2021 10:30:00 0
Özge Ulusoy’un son hali görenleri şaşırttı

İki hafta öncesine kadar hiç estetik yaptırmadığını söyleyen Özge Ulusoyun son hali, görenleri hayrete düşürdü. Sık sık Instagram paylaşımlarıyla kendinden söz ettiren Ulusoyu takipçileri tanımakta zorlandı.

Manken ve sunucu Özge Ulusoy, yüzünde önemli bir değişikliğe gitti.

Bugün kadar yüzüne herhangi bir müdahalede bulundurmadığını aktaran Özge Ulusoy, burun ucu ameliyatı olduğunu belirten Ulusoy, "Burnumdan burun ucu ameliyatı oldum. Birçoğunuz inanmasa da bu ilk ameliyatımdı. Hocam bence muazzam bir iş çıkardı" açıklamalarında bulunmuştu.

HAYRANLARINI ŞAŞIRTTI

Instagram hesabından yeni pozlarını yayınlayan 38 yaşındaki ünlü modelin son görüntüsü hayranlarını şaşkınlığa uğrattı.

"ÇOK DEĞİŞMİŞSİN"

Mavi bandanasıyla kamera karşısında poz veren Özge Ulusoyun paylaşımı, "Çok değişmişsin, seni tanımakta zorlandım", "Fotoğraftaki sen olamazsın!", "Kim bu?" şeklinde yorum yağmuruna tutuldu.

"BOTOKS YAPTIRDIĞIMI SAKLAMIYORUM"

Yaklaşık bir yıldır iş insanı Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşayan Ulusoy, daha önce, "İyi yaş alıyorum demek ki, dikkat çekiyor. Ben bununla mutlu oluyorum. Sosyal medya hesabıma yaptırdığım her şeyi koyuyorum. İnsanların estetiği nasıl anladıklarına bağlı. Plastik cerrahi ise ben ameliyat olmadım ama hep söylüyorum botoks yaptırıyorum, dolgu yaptırıyorum. Zaten saklamıyorum, yaptırdığım doktorları da seve seve paylaşıyorum" demişti.

ÖZGE ULUSOYDAN YANIT

Instagram hesabından yeni bir paylaşım daha yapan Ulusoy "Fotoğrafta saç, makyaj, Photoshop falan biraz daha değişik çıkmış. Her şey kontrol altında" notunu yazdı.


Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor
Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi
YENİ OTOGAR 15 NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR Yeni otogar 15 Nisan’da hizmete giriyor