Pamukkale Belediyesinden kıraathanelere dezenfeksiyon

Pamukkale Belediyesi, yeni kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte ilçedeki tüm kıraathaneleri dezenfekte etmeye başladı.


Gündem 5.03.2021 15:30:00 0
Pamukkale Belediyesinden kıraathanelere dezenfeksiyon

DENİZLİ (İGFA) - Pamukkale Belediyesi, yeni kontrollü normalleşme sürecinde de vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Yeni süreçte yeniden faaliyetlerine başlayan kıraathane sahiplerine destek paketi dağıtımı yapan Pamukkale Belediyesi, şimdi de ilçede bulunan kıraathaneleri tek tek dezenfekte ediyor. Ekipler 61 mahallede yer alan tüm kıraathanelere giderek dezenfekte çalışması yapıp, bu alanları steril hale getiriyor.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında başarılı bir çalışma programı yürüttüklerinin altını çizen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “İlçemizdeki 61 mahallemizde bulunan toplam 249 kıraathane de başlattığımız dezenfekte çalışmalarımızı birkaç gün içinde bitireceğiz. Lütfen kurallara hep birlikte uyarak sağlıklı günlere daha çabuk ulaşalım” dedi.

ESNAFLARDAN TEŞEKKÜR

Pamukkale Belediyesi ekiplerinin dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdiği kıraathane işletmecilerinden Arif Turgut, “Zor günlerimizde yalnız kalmadık. Mekânımıza da yardımcı olundu” diye konuştu. Bağbaşı Mahallesi’nden kıraathane işletmecisi Zafer Sezgin de “Daha önce de çay ve şeker yardımı yapmıştı. Başkanımız her zaman vatandaşın, esnafın yanında olduğunu gösterdi” dedi.

 

 

 

 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği