Pamukkale Belediyesporda branş sayısı artıyor

Denizlide daha önce 8 farklı branşta Pamukkale Belediyespor, taekwondoyu 9. branş olarak ekledi.


Gündem 9.03.2021 15:00:00 0
Pamukkale Belediyesporda branş sayısı artıyor

DENİZLİ (İGFA) - Pamukkale Belediye Spor Kulübü, her geçen gün aktif olduğu branşların sayısını artırmaya devam ediyor. 2015 yılında kurulan mavi-beyazlı kulüpte ilk aktif branş tekerlekli sandalye basketbol olurken, masa tenisi ve okçuluk branşında da müsabakalarda yer aldı.

2019 yılında aktif olunan branşlara voleybol, güreş, okçuluk, basketbol, kıck boks ve karate eklenirken 2021 yılında bir branş daha açıldı. Pamukkale Belediyespor Taekwondo takımı da çalışmalara başlayarak kulübün 9. branşı oldu.

Antrenör Abdullah Çırak’ın gözetiminde çalışmalar yapan taekwondocular 10-16 Mart 2021 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan  8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda boy gösterecekler. Milli sporcular Şahin Çelebi ve Ceyda Gencer ile birlikte Erkan Evran ve Ali Fuat Kumral turnuvada Pamukkale Belediyespor’u temsil edecek. Abdurrahman Karabel sakatlığı nedeniyle bu turnuvada yer alamayacak.

ŞAMPİYONAYA HAZIRLANDILAR

Pamukkale Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı antrenmanları oldukça yoğun geçtiğini belirten Takım Antrenörü Abdullah Çırak, 8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda kulübü en iyi şekilde temsil ederek, Milli Takım seçmelerinde en iyi dereceleri alarak Denizli ve Pamukkale Belediyespor kulübünü en iyi şekilde temsil ederek gururlandırmak istediklerini söyledi.

Sporun ve sporcunun her zaman yanlarında olmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkan Avni Örki ise, işası devam eden Aktepe Sosyal Tesisleri’nde sporcular için salonlar oluşturacaklarını belirterek, taekwondo branşında yer alan sporcularımıza da başarılar diledi.

Ziyarette Pamukkale Belediyespor Taekwondo Antrenörü Abdullah Çırak, Başkan Örki’ye isminin yazılı olduğu forma hediye etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta” Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta”
Sosyal medya burun estetiğine ilgiyi arttırdı Sosyal medya burun estetiğine ilgiyi arttırdı