Pamukkale spor yatırımları için Bakan Kasapoğlundan destek istedi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi ziyaret etti.


Gündem 16.02.2021 18:00:00 0
Pamukkale spor yatırımları için Bakan Kasapoğlundan destek istedi

DENİZLİ (İGFA) - Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Denizliye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Pamukkalede Belediye Başkanı Avni Örkiyi de ziyaret etti.

Bakan Kasapoğlunun Pamukkale ziyaretine Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekilleri Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök ile Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu da eşlik etti. Pamukkalede yapılması düşünülen spor kompleksleri ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Avni Örki, yapılacak çalışmalar için destek istedi. Başkan Örki, Bakan Kasapoğlu’na Çeşm-i Bülbül, ilçede yetişen lavanta ve kekikten oluşan buket ile çeşitli hediyeler verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli’ye geldiği andan itibaren gençlerin ve ili yönetenlerin heyecanını gözlemlediğini belirtti. "Sizlerin geleceğe daha iyi hazırlanması için bizler gereken ne varsa yapıyoruz" diyen Bakan Kasapoğlu, "Sizler yarınların yöneticileri, iş insanlarısınız. Sizlerin daha iyi yetişmeniz gerekir. Sizler de sunulan bu fırsatları iyi değerlendirerek irfan sahibi, ahlak sahibi örnek insanlar olacaksınız. Pamukkale Belediyesi’ne ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Protokol imzalamak için yine Denizli’ye geleceğiz" diye konuştu.


HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Havsa’da göçmen kaçakçılarına operasyon! Havsa’da göçmen kaçakçılarına operasyon!
BUYAZ Şiir Onur Ödülü Ayten Mutlu’ya verildi BUYAZ Şiir Onur Ödülü Ayten Mutlu’ya verildi
Kocaeli'de korsan servis denetimi Kocaeli'de korsan servis denetimi
Marmarabirlik son dilim ödemeleri yapacak Marmarabirlik son dilim ödemeleri yapacak