Pandemi döneminde Mudanya esnafı kooperatiften 63 milyon liralık kredi kullandı


Gündem 26.05.2021 03:30:00 0
Pandemi döneminde Mudanya esnafı kooperatiften 63 milyon liralık kredi kullandı

Bursanın Mudanya ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tahammül İlhan, pandemi sürecinde 854 esnaf ortağa 62 milyon 693 bin lira kredi kullandırıldığını açıkladı.

BURSA (İGFA) - Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tahammül İlhan, Halk Bankasının kuruluşunun 83. yıldönümü dolayısıyla Mudanya Şube Müdürü Fatih Ergene nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan İlhan, küresel salgınla mücadelede güç veren Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında esnaf, sanatkar ve KOBİlere desteğin yanı sıra uygun koşullarda kullandırılan kredilerle ekonomiye sağlanan katma değerden ötürü banka yöneticilerine teşekkür etti. 

Kredi ihtiyacı oluşan esnafın ihtiyacı olan  plasmanın kooperatife tahsisinde destek ve özverisinden ötürü başta Esnaf Kefalet Kooperatifleri Marmara Bölge Birlik Başkanı Bahri Şarlı ile ilgili ve yetkili makamlara teşekkür eden Başkan İlhan, her zaman esnafların yanında olacaklarını söyledi. Başkan İlhan, "Esnafımızın ihtiyacı olan tüm plasmanı talep ettiğimizde kooperatifimize yolladılar. Mudanyada her zaman esnafımızın yanında olduk ve pandemi süreci içerisinde kooperatifimiz üyesi 854 esnafa 62 milyon 693 bin liralık kredi kullandırdık" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı