PANDEMİ NEDENİYLE MİRYOKEFALON ZAFERİ 844. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ İPTAL EDİLDİ


Gündem 16.09.2020 12:45:00 0
PANDEMİ NEDENİYLE MİRYOKEFALON ZAFERİ 844. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ İPTAL EDİLDİ

MİRYOKEFALON ZAFERİ 844. YIL DÖNÜMÜ

Miryokefalon Zaferi 844. Yıl Dönümününde bu yıl pandemi nedeni ile kutlama programları yapılmayacaktır.Bizim için önemli olan Gelendost'umuzda kazanılmış zaferin tescil çalışmalarında katettiğimiz yol.Kısa süre önce Gelendost'ta Miryokefalon Türklerin Şafağı film fragman çekimlerini tamamladık ve Cumhurbaşkanlığı onayı ile Filmin tamamını çekerek şanlı tarihimizi tüm dünyaya duyuracağız.
Ayrıca Miryokefalon adını duyurmak adına Isparta Belediye Meclisi kararı ile Migros kavşağının adı değiştirilerek Miryokefalon kavşağı olarak ve Hüyük tepesi mesirelik alanın adı da Gelendost Belediye meclisi kararı ile Miryokefalon spor tesisleri ve mesirelik alan olarak değiştirildi.

Bu vesile ile bu topraklar için can vermiş Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü