Gündem

Gündem Haberleri

Pandemide Krizi fırsata çevirdi


Gündem 1.06.2020 22:59:00 0
Pandemide Krizi fırsata çevirdi

Koronavirüs nedeniyle evde geçirdiği günlerini değerlendiren tıbbi sekreterin yaptığı organik oyuncak bebekler kapışıldı. Evini atölyeye çeviren Ebru Kömürcü çevresine de örnek oldu

Antalya'da özel bir hastanede tıbbi sekreter olarak çalışan Ebru Kömürcü, koronavirüs nedeni ile evde kaldığı günleri fırsata çevirdi. Evli ve bir kız çocuk annesi Ebru Kömürcü evde kalıp günlerin geçmesini beklemedi. İlk günden itibaren el emeği göz nuru organik bebek oyuncaklar yapmaya başladı. Hobi olarak başlayan uğraş, kısa sürede karlı bir işe dönüştü.

SİPARİŞ YAĞIYOR
İnternetten paylaştığı organik oyuncak bebekler adeta kapışıldı. Ebru Kömürcü'nün yaptığı organik bebeklerin ünü tüm Türkiye'ye yayıldı. Başta Antalya olmak üzere sipariş yağmaya başladı. Ailelerin artık çocuklarına sağlıklı oyuncaklar aldığını belirten Kömürcü, "Benim yaptığım bebekler yüzde yüz organik ve sağlıklı. Koronavirüs salgını sonrası artık anne ve babalar bebeklerine sağlıklı oyuncaklar alıyor" dedi. Ebru Kömürcü korona günlerin fırsata çevirmekle kalmadı. Bu örnek çalışmaları arkadaşları ve komşularına ilham kaynağı oldu. Çevresindeki birçok kadının da kendi çapında üretime geçtiğini anlatan Ebru Kömürcü, "Evde insanlar boş boş oturup zamanın geçmesini beklerken obez olup sağlıklarından oldular. Ben bunun tam tersini yaparak evin içinde çalışıp formda ve sağlıklı kaldım" diye konuştu. Ebru Kömürcü, bu süre içerisinde evinin salonu ve balkonunda da özel bir hobi bahçesi kurdu. Gözü ve elleri yorulduğu anda kendisini çiçekleri ve sebzeleri ile ilgilendi.

Krizi fırsata çevirdi


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü