Paris Hilton’dan ‘hamilelik’ açıklaması


Gündem 28.07.2021 15:00:00 0
Paris Hilton’dan ‘hamilelik’ açıklaması

Hilton Otellerinin varisi Paris Hilton, geçtiğimiz şubat ayında evlilik teklifini kabul ettiği Carter Milliken Reumdan hamile olduğu yönündeki iddiaları yalanladı. Sosyetik güzel, bebek sahibi olacağı tarihi açıkladı.

2019 yılından beri aşk yaşadığı yazar Carter Milliken Reum ile Şubat 2021de evlilik yolunda ilk adımı atan Paris Hilton, hamile olduğu yönündeki haberlere açıklık getirdi.

This Is Paris adlı podcast yayınında konuşan 40 yaşındaki sosyetik güzel, "Hamile değilim, henüz değilim. Evlenene kadar bekleyeceğim" ifadelerini kullandı.

2022ye kadar çocuk istemediğini belirten Hilton, "Düğünüme hazırlık yapıyorum. Gelinliğim dikiliyor, muhteşem göründüğünden ve mükemmel bir şekilde oturduğundan emin olmak istiyorum. Yani kesinlikle o kısmı bekliyorum" dedi.

Paris Hilton, daha önce ilişkisi hakkında yaptığı açıklamada, "Yüzde yüz eminim ki hayalimdeki adam. Sürekli düğün planları, çocuklarımızın isimleri gibi konular hakkında konuşuyoruz. Hayatımın bundan sonraki adımı için çok heyecanlıyım. Sonunda gerçek bir hayatım varmış gibi hissediyorum" şeklinde konuşmuştu.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.