Patates ve soğan siyaseti ile belediyeleri kazanan muhalefet...


Gündem 4.10.2021 00:56:00 0
Patates ve soğan siyaseti ile belediyeleri kazanan muhalefet...

Varsa eksik, aksaklık hep Birlikte söyleyelim...

Ama kimse devletin gücünü aciz, hükümeti başarısız gibi göstermeye kalkmasın...!

Türkiye'nin durumuna bakarken, lütfen tüm dünya ile karşılaştırın...

Yaşanan ve hala devam eden pandemi süreci, hava şartlarından dolayı yaşanan kuraklıklar, savaşlardan kaynaklı göçler, piyasaların el değiştirmesi, birçok kıtada yaşanan siyasi istikrarsızlıklar... Yani bu Küresel çalkantıda, dünyanın birçok Ülkesi Güvenlik, ekonomi, Sanayi, Tarım, Eğitim Sağlık, Siyaset alanlarında çöküş yaşarken, Türkiye, başta ekonomi, güvenlik, teknoloji, sağlık, sosyal yaşam, üretim desteklemeleri, eğitim alanlarındaki yatırımlarla oldukça basamak katetti.

Başkan Erdoğan ve Ak Parti Hükümeti, Bu saydıklarımın hepsinde Büyük başarılar gösteriyor.

 2023 öncesi özellikle seçimlere 2 yıldan az bir süre kala mevcut hükümeti düşürme, ülke liderini devirmek için her türlü kirli senaryolar tezgahlanıyor.

Saldırılar peşpeşe yapılıyor...

Bu saldırıları yaparlarkende özellikle hükümetin ve devlet liderinin desteklendiği kesimlere saldırılar yapılıyor.

Geçtiğimiz 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde patates-soğan siyaseti ile Zafer kazandıklarını zanneden muhalefet ki başarılı da oldular... AK Parti tabanını etkileyecek gıda sektörü üzerinden yürüyorlar.

 Bugün AK Parti oy aldığı destek gördüğü çiftçi, ziraatçi, inşaatçı, sanayici, üretici yani emekçi yani çoğunluğu alın teri ile ekmeğini kazanan kesimlere saldırılar yapıyorlar.

Başkanlık sisteminin de geçiş süreci ile hala yerine oturamayan birçok dengeyi de kullanarak bunu lehlerine çevirmeye çalışıyorlar. Eski parlamenter sistemi aratmaya çalışıyorlar...

Dünya liderlerinin içerisinde büyük bir karizma büyük bir ivme kazanan Başkan Erdoğan'ı Türkiye'de yaşanan birçok olaydan habersiz etrafının kalın duvarlarla çevrili olduğunu gözlerinin aşağıları - vatandaşı görmediğini lanse etmeye çalışıyorlar...

Bugün hangi vatandaşın hatta Ak partilinin yanına oturursanız dediği tek şey Allah Reis'e ömür versin işi çok zor aşağıları görmüyor, tabandan haberi yok, durumuna üzülüyoruz sözlerini duyuyorsunuz. Bu sözleri söylemenin altındaki en büyük etken şu; özellikle gıda sektöründe özellikle marketlerde yaşanan fahiş fiyatlar, doğalgaz, akaryakıt, elektriğe yapılan zamlar olarak görüyoruz.

Patates ve soğan siyaseti ile belediyeleri kazanan muhalefet, şimdi daha büyüğü yani Cumhurbaşkanlığınıda market zamlarıyla kazanmanın peşinde...


Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor
9 günlük tatilde hava rekoru! 9 günlük tatilde hava rekoru!
Başkan Bozbey BUSKİ kadrosuyla buluştu Başkan Bozbey BUSKİ kadrosuyla buluştu