Pazarlara ve Marketlere Çocuklar alınmayacak


Gündem 28.03.2020 22:03:00 0
Pazarlara ve Marketlere Çocuklar alınmayacak

Isparta İl Hıfzıssıhha Kurulu kararına göre yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında market ve pazar yerlerine çocuklar alınmayacak.

ISPARTA’DA MARKET VE PAZARLARA ÇOCUKLAR ALINMAYACAK!

Isparta İl Hıfzıssıhha Kurulu kararına göre yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında market ve pazar yerlerine çocuklar alınmayacak.

Çin’de başlayıp dünyaya yayılan yeni tip korona virüs(Kovid-19) nedeniyle Türkiye’de alınan tedbirler arttırılıyor. İllerde de İl Hıfzıssıhha Kurullarınca kentte uygulanacak bir dizi tedbir kararları alınıyor.

Bu kapsamda Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu başkanlığında olağanüstü toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu yeni kararlar aldı. Toplantıda alınan kararlarla ilgili Isparta Valiliğinden yapılan açıklamada yeni tip korona virüs salgınının kent için bir tehdit unsuru olmasının önlenmesine yönelik bazı kararlar alındığı bildirildi.

Şehirlerarası otobüs seferlerinin Valilik izni ile yapılacağı vurgulanan açıklamada, tarım işçilerinin barınma ve çalışma alanlarında gerekli tedbirlerin alınacağı, tarımsal üretimin de aksamadan yürütüleceği vurgulandı.

İl Hıfzıssıhha Kurulu kararında ayrıca market ve pazar yerlerine çocukların alınmayacağı açıklandı.

Kırmızı et üretimini artıracak proje sonuç vermeye başladı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Kırsalda Bereket, Hayvancılığa Destek Projesi” kapsamında temmuz ayından itibaren sıralamaya giren üreticilere hayvan teslimatlarının başladığını açıkladı.
Boş kalan hac kontenjanları için ek başvuru süresi tanındı 2026 yılı hac kesin kayıt sürecinde boş kalan kontenjanlar için ek başvuru hakkı verildi. Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü, boş kontenjanlar için 11-18 Aralık tarihleri arasında ek kayıt yapılabilec
Kemer’de İnsan Hakları için fidanlar dikildi” Başkan Asan, İnsan Hakları Günü'nde geleceğe nefes olacak fidanları toprakla buluşturdu.
Art arda yaşanan köpek ölümleri sonrası muhtardan tepki Isparta'nın Yalvaç ilçesindeki bir köyde art arda yaşanan köpek ölümleri sonrası köy muhtarı böyle tepki gösterdi.
“Veli Gök’ün projeleri yol gösteriyor” İklim Krizi Tarımı Değiştiriyor: Veli Gök’ün Vizyonu ve Tepeli Köyü’nün Örnek Adımı Bölgeye Yol Gösteriyor