Pazarlara ve Marketlere Çocuklar alınmayacak


Gündem 28.03.2020 22:03:00 0
Pazarlara ve Marketlere Çocuklar alınmayacak

Isparta İl Hıfzıssıhha Kurulu kararına göre yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında market ve pazar yerlerine çocuklar alınmayacak.

ISPARTA’DA MARKET VE PAZARLARA ÇOCUKLAR ALINMAYACAK!

Isparta İl Hıfzıssıhha Kurulu kararına göre yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında market ve pazar yerlerine çocuklar alınmayacak.

Çin’de başlayıp dünyaya yayılan yeni tip korona virüs(Kovid-19) nedeniyle Türkiye’de alınan tedbirler arttırılıyor. İllerde de İl Hıfzıssıhha Kurullarınca kentte uygulanacak bir dizi tedbir kararları alınıyor.

Bu kapsamda Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu başkanlığında olağanüstü toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu yeni kararlar aldı. Toplantıda alınan kararlarla ilgili Isparta Valiliğinden yapılan açıklamada yeni tip korona virüs salgınının kent için bir tehdit unsuru olmasının önlenmesine yönelik bazı kararlar alındığı bildirildi.

Şehirlerarası otobüs seferlerinin Valilik izni ile yapılacağı vurgulanan açıklamada, tarım işçilerinin barınma ve çalışma alanlarında gerekli tedbirlerin alınacağı, tarımsal üretimin de aksamadan yürütüleceği vurgulandı.

İl Hıfzıssıhha Kurulu kararında ayrıca market ve pazar yerlerine çocukların alınmayacağı açıklandı.

Antalya’da esnaf odaları seçimleri gerildi: Bürokrasi iddiaları gündemde AESOB’a bağlı esnaf odalarında süren seçimler, muhalif adaylara yönelik baskı iddialarıyla gölgelenirken, bürokrasinin sürece müdahil olduğu öne sürüldü.
Türel’in tepkisi haberleri sildirdi Menderes Türel’in sosyal medyadan yaptığı sert açıklamanın ardından, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran’ın iddialarını haberleştiren bazı internet sitelerinin içerikleri yayından kaldırması dikkat çekti.
Kepez’de çevre kirliliğine sıfır tolerans Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı Birimi ekipleri, 2025 yılında ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimler sonucunda çevre kirliğine neden olan kişi ve işletmelere ait 98 araç plakasına toplam 3 milyon 12 bi
Tarım ihracatı Antalya’yı taşıdı Antalya’nın ocak ayı ihracatı yüzde 6,2 artarak 190,3 milyon dolara ulaştı. Toplam ihracatın yüzde 67’sini tarım ve tarıma dayalı ürünler oluşturdu.
Kanserden korkmayın, geç kalmaktan korkun SDÜ Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç.Dr. Mustafa Korkmaz, 4 Şubat Dünya Kanser Günü kapsamında, kanserle mücadele farkındalığının artırılması ve erken tanının önemine dikkat çekmek amacıyla şu öne