Gündem

Gündem Haberleri

PERYÖN’den kurumlara çağrı


Gündem 19.07.2021 12:00:00 0
PERYÖN’den kurumlara çağrı

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin insan kaynakları alanındaki; yenilikçi, yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanıtmak, örnek teşkil eden çalışmaları sektöre kazandırmak amacıyla düzenlediği PERYÖN İnsana Değer Ödülleri için başvurular 30 Temmuz 2021 tarihine kadar uzatıldı.

İSTANBUL (İGFA) - 2019’da, 32 ülkeyi temsil eden EAPM - Avrupa İnsan Yönetimi Derneği tarafından tanınan ilk özel ödül olarak global anlamda değerini daha da artıran organizasyon, 13. yılında da “Bilgiyi üretmek ve paylaşmak için hiçbir sınır olamaz” diyerek, insan yönetimi alanında iz bırakan, ilham kaynağı olan ve insana değer veren çalışmaları ve uygulamaları ödüllendirecek.

Metodolojisinin yapılandırılması ARGE Danışmanlık tarafından yapılan PERYÖN Ödülleri’nin, metodolojiye uygun saha ziyaretleri ve raporlaması uluslararası denetim ve danışmanlık şirketi PwC Türkiye tarafından gerçekleştirilecek. Ödül kategorileri ise her sene olduğu gibi İnsana Değerde Liderlik (Büyük Ödül) ve Değer Yaratan Uygulamalar Ana Kategorisi altında; İşveren Markası, Bağlılık ve Kurum Kültürü Yönetimi, Yeni Çalışma Modelleri Geliştirmek, Dijital Dönüşüme Liderlik, Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Yönetimi, Öğrenen Organizasyon ve Öğrenme Çevikliği, Yaşam Kalitesini Destekleyen Uygulamalar ve Geleceğin İş Yaşamında Değer Yaratmak olarak belirlendi.

Bu sene PERYÖN’ün 50. Yılı kapsamında ilginin yüksek olması beklenen ödül töreni ise 28 Ekim’de düzenlenerek ödüller sahiplerini bulacak. PERYÖN Ödülleri’ne her ölçekteki “İnsana Değer Katanlar” (kurumlar), hayata geçirdiği örnek çalışmalarla katılabiliyor. Başvurunun ardından alanında saygın “Değer Verenler”in (jüri üyelerinin) dosya inceleme süreci ve PwC Türkiye’nin saha çalışmaları yapılıyor ve alanında öne çıkan çalışmalar ödüllendiriliyor.

Özellikle içinden geçtiğimiz pandemi döneminde kurumların ekiplerini bir arada tutmaya yönelik özverili çalışmalar yaptığına dikkat çeken PERYÖN, yeni kategorisi “Yaşam Kalitesini Destekleyen Uygulamalar” ile de insana ve yaşama değer katan, mevzuat ve resmi gerekliliklerin ötesine geçen bütüncül ve yenilikçi yaklaşımları değerlendirmeyi hedefliyor. Bu kategoride çalışmaların süreklilik göstermiş olması da verilecek ödülün en önemli kriterlerinden biri olacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu Rektör Yılmaz, öğrencilerle güzel havada kitap okudu
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor Kış lastiği zorunluluğu 1 Nisan'da bitiyor
Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği