Pilot Bölge Seçilen Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde Barkod Uygulaması Başladı…


Gündem 18.07.2020 14:07:00 0
Pilot Bölge Seçilen Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde Barkod Uygulaması Başladı…

Pilot Bölge Seçilen Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde Barkod Uygulaması Başladı…

​Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüz Bucak ve Gölhisar İşletmelerinde Orman Emvali üretiminde Barkod Sistemi Uygulaması başladı.

 

Barkod sistemi uygulama tatbikatına Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Ramazan Kolsuz, Bölge Müdürlüğümüz Mühendisi Necip Büyükyıldırım, Bucak İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, Gölhisar İşletme Müdürü Cumhur Gafar, İşletme Şefleri ve yeni göreve başlayan sözleşmeli orman mühendisleri katıldı.

Genel Müdürlüğümüzce projelendirilen uygulama doğrultusunda mesaha işlerinde barkodloma sistemi için pilot bölge olarak Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüze bağlı Bucak Orman İşletme Müdürlüğü Pamucak Şefliği ve Gölhisar İşletme Müdürlüğü Gölhisar Şefliğinde barkodlama uygulama tatbikatı yapıldı.

Her iki İşletme Müdürlüğünde barkadloma damgasıyla beraber standardizasyon tekniğine göre üretilen m3’lü emvallere barkodlama işlemi yapılarak, Bu işlem tabletteki orbis mesaha kısmına aktarılıp uygulamanın seyri gözlendi.

Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy “Pilot bölge olarak seçilen Bölge Müdürlüğümüzde başlatılan barkodlama sisteminin avantaj ve dezavantajlarının çok iyi bir şekilde tespit edilmesinin çok önemli olduğunu, çünkü eksiklikler varsa zamanında giderilmesinin doğru olacağını, bu uygulamaların teşkilatımızın çalışmalarını daha ileri teknolojiye taşıyacağını, üretilen emvallerin takip ve kontrolünde hassasiyetin artmasını sağlayacağını belirterek;

Uygulamanın Ülkemiz ve teşkilatımız için hayırlı ve başarılı olmasını diledi.

 

 

 

 

 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü