Pınar Gültekin cinayetinde önemli gelişme

Muğlanın Menteşe ilçesinde Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin cinayetinde delil karartma suçundan tutuklu olan Mertcan Avcı tahliye edildi.


Gündem 16.02.2021 15:30:00 0
Pınar Gültekin cinayetinde önemli gelişme

ESMA TURAN  (GERÇEK FETHİYE)
Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin cinayetinin 3. duruşması Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Avcının boşanma aşamasında olduğu eşi Eda Avcı, Mertcan Avcının kız arkadaşı Bensu C. ile Arda A. mahkemede tanık olarak dinlendi. Cemal Metin Avcının kardeşi Mertcan Avcı yurt dışına çıkma yasağı konularak tahliye edildi. 

Mahkemede tanık olarak dinlenen Avcının boşanma aşamasında olduğu eşi Eda Avcı "Cemalin kızla ilişkisi olduğunu duyduğumda öldürmüş olabileceğini düşündüm. Yaparsa bağ evinde yapmıştır diyerek gidip kendi gözlerimle görmek istedim. Herkes kızın 4 gündür kayıp olduğu için öldüğünü düşünüyordu. Cemal normalde hiç sinirli değildi. Daha da içine kapandı. Yemek yemiyordu. Bir sıkıntısı olduğunu anlamıştım" dedi.

Cemal Metin Avcının kardeşi Mertcan Avcının kız arkadaşı Bensu C de tanık olarak dinlendi ve "Mertcan Avcı benim erkek arkadaşım. Barda abisine çok yardım ediyordu. Mertcanın hareketlerinde hiçbir farklılık sezmedim. Mertcan bana abisinin gözaltına alındığını söyledi. Başkasından değil kendisinden duymamı istedi. Ben cinayeti basından öğrendim" diye konuştu.

Tanık Arda A. ise "Pınarın yakın arkadaşı beni aradı kaybolduktan sonra. Ben de Cemali aradım. Pınar ile bir ilişkin varmış, seni tehdit ediyormuş doğru mu dedim. Doğru değil dedi. Akyakada Pınarın para istediğini herkes konuşuyordu. Bu nedenle aradım" ifadelerini kullandı. Dava ise 26 Nisana ertelendi.

 


Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat! Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
KSO'nun 'sürdürülebilir' yarışmasında ikinci buluşma KSO'nun 'sürdürülebilir' yarışmasında ikinci buluşma
Bursa'da sağlık sektöründe kariyer fırsatı Bursa'da sağlık sektöründe kariyer fırsatı
'Gençlerle El Ele'de ilk deneme testi gerçekleşti 'Gençlerle El Ele'de ilk deneme testi gerçekleşti
Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki! Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki!