Polis Akademisinde 5. dönem mezunlar yemin etti

Ankarada Polis Akademisinde düzenlenen Polis Amirleri Eğitim Merkezinin 5. dönem mezuniyet töreni İçişleri Bakanı Süleyman Soylunun katılımıyla gerçekleştirildi.


Gündem 30.03.2021 18:30:00 0
Polis Akademisinde 5. dönem mezunlar yemin etti

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Akademisinde düzenlenen 5. dönem mezuniyet törenine katıldı.  191i kadın bin 837 komiser yardımcısının mezuniyet töreninde, mezunlar adına dönem birincisi Muhammet Şahin konuşma yaparak, yaş kütüğüne plaket çaktı. Bakan Soylu, göreve yeni başlayacak komiser yardımcılarına başarılar diledi.

"SİZİN ELİNİZ, DEVLETİN ELİDİR"

"Sizler artık bu milletin umudusunuz" diyerek gençlere ve komiser yardımcılarına seslenen Bakan Soylu, "Sizin vicdanınız devletin vicdanı, sizin merhametiniz devletin merhameti, sizin eliniz devletin elidir" dedi. 

Konuşmasında terörle mücadeleye değinen Bakan Soylu, içeride PKKyı kıpırdayamaz hale getirdiklerni belirterek, "Silahlı eleman sayısını 300ün altına indirdik. Yılbaşından bugüne kadar 157 PKKlı terörist etkisiz hale getirildi. Geçen yılın tamamında ise bu sayı 865ti. Evlatlarımız ne kar, ne kış, ne de başka bir engel tanımadan operasyona devam ediyorlar. Bugün sevgili Erenimizin adını verdiğimiz 12nci operasyonumuzu kar demeden, kış demeden yapmaya başladık" diye konuştu. Daha sonra komiser yardımcıları yemin ederek, görevlerine başladı.


Bursa'da Osmangazili muhtarlar mazbatalarını aldı Bursa'da Osmangazili muhtarlar mazbatalarını aldı
"Sakarya’yı geleceğe hazırlayacağız" "Sakarya’yı geleceğe hazırlayacağız"
Rektör Kibar’dan Başkan Zeyrek’e hayırlı olsun ziyareti Rektör Kibar’dan Başkan Zeyrek’e hayırlı olsun ziyareti
Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama Erdoğan ile Şimşek arasında 'kriz' iddialarına açıklama
Gençler otomobil sporlarına bu proje ile kazandırılıyor Gençler otomobil sporlarına bu proje ile kazandırılıyor