Gündem

Gündem Haberleri

Porta Gaziemir 2 yola çıkıyor


Gündem 28.07.2021 12:00:00 0
Porta Gaziemir 2 yola çıkıyor

Kamusal alanları genişleterek halkın kaliteli ve ucuz hizmet alabileceği tesisler açma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Gaziemir Belediyesi, ilçeye yeni bir belediye tesisi daha kazandırıyor. Gaziemir’de yaya trafiğinin en yoğun olduğu alanların başında gelen Sevgi Yolu’ndaki tesis, Gaziemir Belediyesi tarafından işletilecek.

İZMİR (İGFA) - İzmirin Gaziemir ilçesinde daha önce işletme hakları özel şirketlere verilen ve sözleşmelerinin süresi biten belediye taşınmazındaki kiracının yasal yollarla tahliye edilmesinin ardından tesiste yenileme çalışmaları başladı. Vatandaşlar, yenileme çalışmalarına başlanan mekânın hizmet vermeye başlamasıyla sağlıklı ve kaliteli hizmetle tanışacak. Kafeterya olarak hizmet verecek tesis; güne iyi bir kahvaltıyla başlamak, bir fincan çay eşliğinde sevdikleriyle sohbet etmek, açık havada zaman geçirmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.

Kamusal alanları genişletme kararı doğrultusunda belediye mülklerini belediye olarak işletme kararı aldıklarını dile getiren Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Sevgi Yolu’nda bulunan belediye tesisinde yenileme projesi yaptıktan sonra tesisi yurttaşların hizmetine sunacaklarını vurguladı.


BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Başkan Palancıoğlu "Salon Sporları Merkezi" ile sporcuların hayatına dokunacak Başkan Palancıoğlu "Salon Sporları Merkezi" ile sporcuların hayatına dokunacak
Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını ağırladı Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını ağırladı
Dünyanın çocukları İstanbul'da Dünyanın çocukları İstanbul'da
İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı