Potada Aliağa Petkimspor rakibine mağlup oldu

ING Basketbol Süper Ligi 2021-2022 sezonunun ilk haftasında sahasından Pınar Karşıyaka’yı ağırlayan Aliağa Petkim Spor rakibine 92-59’luk skorla mağlup oldu.


Gündem 27.09.2021 01:30:00 0
Potada Aliağa Petkimspor rakibine mağlup oldu

İZMİR (İGFA) - ING Basketbol Süper Ligi'nde sezonunun ilk haftasında sahasından Pınar Karşıyaka’yı ağırlayan Aliağa Petkim Spor rakibine 92-59’luk skorla mağlup oldu. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi basketbolseverler ile birlikte izledi. Karşılaşmada konuk ekip Pınar Karşıyaka devreyi 45-26’lık üstünlükle tamamladı. Pınar Karşıyaka’da Tony Taylor 20 sayı ile oynadı. Aliağa Petkim Spor’da ise Nusret Yıldırım 13 sayı kaydetti.

Okan Fırat: Birlikten Güç Değişimden Gelecek Doğar “Birlikten Güç, Değişimden Gelecek Doğar” sloganıyla yola çıkan Ankara Kantinciler Esnaf Odası Başkan Adayı Okan Fırat, kantin işletmecilerinin yıllardır biriken sorunlarını çözmek ve esnafın hak ettiği değere kavuşmasını sağlamak
Basa’dan 3 Aralık Mesajı: “Bizi Biz Yapan Kalbimizdir” TİMBİR Genel Başkanı Süleyman Basa’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı: “Bizi Biz Yapan Kalbimizdir”
Meçikoğlu TOBB başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Meclis Başkanı Süleyman Duran ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt ile birlikte, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’
“Engelleri Değil, Engelleyen Bakışı Aşacağız” Burdur Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajında engelli çiftçilere verdikleri desteği vurgulayarak, daha kapsayıcı bir tarım ortamı için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Burdur Karaseki köyü’nde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelindi Burdur Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelerek köyün genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.