Gündem

Gündem Haberleri

Potada Bursa derbisi

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 20. haftasında Frutti Extra Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. 7 Şubat Pazar günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak.


Gündem 6.02.2021 15:30:00 0
Potada Bursa derbisi

BURSA (İGFA) - ING Basketbol Süper Ligi 20. haftasında Bursa derbisi heyecanı yaşanacak. Ligde 10 galibiyet-9 mağlubiyet ile 6. sırada bulunan TOFAŞ, sahasında 7 galibiyet-12 mağlubiyet ile 11. sırada yer alan Frutti Extra Bursaspor’u ağırlayacak. Ligde geçen hafta deplasmanda Pınar Karşıyaka’ya kaybeden Mavi Yeşillilerde sakatlığı devam eden Tomislav Zubcic dışında eksik oyuncu bulunmazken, Dusan Alimpijevic idaresindeki Yeşil Beyazlılar, ligde geçen hafta Aliağa Petkim’i 95-89 mağlup etmişti. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi ise TOFAŞ, 83-70 kaybetmişti.

7 Şubat Pazar günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşma Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak.

TOFAŞ Basketbol Takımı bu maçın ardından, ligin 21. haftasında deplasmanda Fenerbahçe Beko ile kozlarını paylaşacak. 10 Şubat Çarşamba günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadelenin başlangıç saati ise 19.30.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu